Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2732
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Балан Г.О. | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-12T13:41:03Z | - |
dc.date.available | 2021-01-12T13:41:03Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Балан Г. О. Особливості поширення та розвитку бактеріозу винограду ( хвороби Пірсу) / Г. О. Балан // Інноваційні технології вирощування, зберігання і переробки продукції садівництва та рослинництва: мат-ли VІ міжн. наук.-практ. онлайн-конф. (28-29 травня 2020 р.) / Уманський нац. ун-т садівництва. – Умань, 2020. – С. 9-11. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2732 | - |
dc.description.abstract | Виноград - важлива ягідна культура, яка широко культивується на півдні України та в багатьох країнах світу. Смачні ягоди незамінні в харчовий промисловості та мають велике народногосподарське значення. Проблемою виробництва винограду, що призводить до значних втрат і погіршенню якості продукції є розвиток небезпечних хвороб. Виноград уражується багатьма вірусними, бактеріальними та грибними хворобами. Хвороби впливають на ростові процеси, пригнічуючи ріст коренів, пагонів, листя, ягід, перешкоджають запиленню, викликають пігментацію різних органів і порушують фізіологічні процеси: дихання, фотосинтезу, перенесення асимілятів. Вивчення особливостей поширення та розвитку хвороб, їх своєчасне виявлення попереджають масовому розповсюдженню та запобігають суттєвим втратам врожаю. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Уманський національний університет садівництва | ru |
dc.subject | особливості поширення, розвиток бактеріозу, виноград, хвороба Пірсу | ru |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ ПОШИРЕННЯ ТА РОЗВИТКУ БАКТЕРІОЗУ ВИНОГРАДУ ( ХВОРОБИ ПІРСУ) | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Балан Галина Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3.pdf | 561,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.