DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2732
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБалан Г.О.-
dc.date.accessioned2021-01-12T13:41:03Z-
dc.date.available2021-01-12T13:41:03Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБалан Г. О. Особливості поширення та розвитку бактеріозу винограду ( хвороби Пірсу) / Г. О. Балан // Інноваційні технології вирощування, зберігання і переробки продукції садівництва та рослинництва: мат-ли VІ міжн. наук.-практ. онлайн-конф. (28-29 травня 2020 р.) / Уманський нац. ун-т садівництва. – Умань, 2020. – С. 9-11.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2732-
dc.description.abstractВиноград - важлива ягідна культура, яка широко культивується на півдні України та в багатьох країнах світу. Смачні ягоди незамінні в харчовий промисловості та мають велике народногосподарське значення. Проблемою виробництва винограду, що призводить до значних втрат і погіршенню якості продукції є розвиток небезпечних хвороб. Виноград уражується багатьма вірусними, бактеріальними та грибними хворобами. Хвороби впливають на ростові процеси, пригнічуючи ріст коренів, пагонів, листя, ягід, перешкоджають запиленню, викликають пігментацію різних органів і порушують фізіологічні процеси: дихання, фотосинтезу, перенесення асимілятів. Вивчення особливостей поширення та розвитку хвороб, їх своєчасне виявлення попереджають масовому розповсюдженню та запобігають суттєвим втратам врожаю.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherУманський національний університет садівництваru
dc.subjectособливості поширення, розвиток бактеріозу, виноград, хвороба Пірсуru
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ПОШИРЕННЯ ТА РОЗВИТКУ БАКТЕРІОЗУ ВИНОГРАДУ ( ХВОРОБИ ПІРСУ)ru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Балан Галина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf561,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.