DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2646
Назва: НАВЧАЛЬНО - МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК ТЕСТОВОГО КОНТРОЛЮ ЗНАНЬ З ЕПІФІТОТІОЛОГІЇ
Автори: Мілкус Б.Н., Балан Г.О.
Теми: епіфітотіологія, тестовий контроль знань, захист рослин від хвороб
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 632.4.01/.08: 632.92 Мілкус Б.Н. Навчально-методичній посібник тестового контролю знань з Епіфітотіології / Б.Н. Мілкус, Г.О. Балан. - Одеса, 2020. - 135 с.
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичному посібнику тестового контролю знань з «Епіфітотіології» наведено тестові питання, що розкривають особливості розвитку епіфітотіологічного процесу, життєвих тенденцій розвитку основних груп патогенних організмів, що спричиняють епіфітотії, визначення можливих причин раптового зростання їх кількості, аналізуються різні заходи захисту рослин від хвороб на основі наростання інфекції і взаємозв’язку між кількістю інфекційного початку і розвитком хвороби. Наведені питання з визначення типів та факторів розвитку хвороб, їх етіологічної класифікації та діагностичних ознак, практичного застосування методів ідентифікації патогенів, біологічних та екологічних особливостей розвитку хвороб рослин, визначення за діагностичними ознаками в лабораторних та польових умовах найбільш поширених та шкідливих хвороб сільськогосподарських культур.
Опис: Рекомендовано до друку Вченою радою Одеського державного аграрного університету ( протокол № 2 від 29.10.2020)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2646
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Епіфітотіологія.pdf1,84 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.