DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2639
Назва: Праці вчених ОДАУ від А до Я: бібліографічний покажчик за 1953-2013 рр. Ч.3. Д-И
Автори: Заболотна Л.І., Мішина Н.І., Башкатова Г.О., Маліна Т.В., Руснак В.В.
Теми: список літератури, сільське господарство. ґрунтознавство, меліорація, мікробіологія, рослинництво, захист рослин
Дата публікації: 2018
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 016:631(001) Праці вчених ОДАУ від А до Я: бібліографічний покажчик за 1953-2013 рр. Ч.3. Д-И / ФБ ОДАУ; уклад.: Л.І. Заболотна, Н.І. Мішина, Г.О.Башкатова, Т.В. Маліна, В.В. Руснак. – Львів: Магнолія 2006, 2018. – 39 с.
Короткий огляд (реферат): Розвиток аграрної спеціальності в нашому регіоні в значній мірі визначався результатами роботи спі вробітників Одеського сільськогосподарського інституту. Наукове забезпечення аграрної галузі розвивалося упродовж тривал ого період у . Творчий внесок вчених інституту в розвиток галузі відображений в публікаціях, фундаментальних роботах, монографіях та реком ендаціях. Д ля цілісного уявлення про науков у спадщину університету та напередодні його 100 річчя, Фундаментальн ою бібліотек ою університету розпочато роботу з підготовки серії бібліографічних покажчик ів друкованих праць за період з 1908 року по сьогодення з а фаховими спрямуваннями. Бібліографічні описи праць наведені згідно з діючою нормативно технічною документацією: ДСТУ ГОСТ 7.1 2006 «Бібліографічний запис «Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання». Друг ий випуск покажчика містит ь 15 1 п рац ю у галузях ґрунтознавства, меліорації, мікробіології, рослинництва та захисту рослин, і розпочинається з літер Д-И
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2639
Розташовується у зібраннях:НАУКОВО-ДОПОМІЖНІ РЕКОМЕНДАЦІЙНІ БІБЛІОГРАФІЧНІ ПОКАЖЧИКИ ЛІТЕРАТУРИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПРАЦІ ВЧЕНИХ ОДАУ.pdf797,08 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.