Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2639
Title: | Праці вчених ОДАУ від А до Я: бібліографічний покажчик за 1953-2013 рр. Ч.3. Д-И |
Authors: | Заболотна Л.І., Мішина Н.І., Башкатова Г.О., Маліна Т.В., Руснак В.В. |
Keywords: | список літератури, сільське господарство. ґрунтознавство, меліорація, мікробіологія, рослинництво, захист рослин |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | УДК 016:631(001) Праці вчених ОДАУ від А до Я: бібліографічний покажчик за 1953-2013 рр. Ч.3. Д-И / ФБ ОДАУ; уклад.: Л.І. Заболотна, Н.І. Мішина, Г.О.Башкатова, Т.В. Маліна, В.В. Руснак. – Львів: Магнолія 2006, 2018. – 39 с. |
Abstract: | Розвиток аграрної спеціальності в нашому регіоні в значній мірі визначався результатами роботи спі вробітників Одеського сільськогосподарського інституту. Наукове забезпечення аграрної галузі розвивалося упродовж тривал ого період у . Творчий внесок вчених інституту в розвиток галузі відображений в публікаціях, фундаментальних роботах, монографіях та реком ендаціях. Д ля цілісного уявлення про науков у спадщину університету та напередодні його 100 річчя, Фундаментальн ою бібліотек ою університету розпочато роботу з підготовки серії бібліографічних покажчик ів друкованих праць за період з 1908 року по сьогодення з а фаховими спрямуваннями. Бібліографічні описи праць наведені згідно з діючою нормативно технічною документацією: ДСТУ ГОСТ 7.1 2006 «Бібліографічний запис «Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання». Друг ий випуск покажчика містит ь 15 1 п рац ю у галузях ґрунтознавства, меліорації, мікробіології, рослинництва та захисту рослин, і розпочинається з літер Д-И |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2639 |
Appears in Collections: | НАУКОВО-ДОПОМІЖНІ РЕКОМЕНДАЦІЙНІ БІБЛІОГРАФІЧНІ ПОКАЖЧИКИ ЛІТЕРАТУРИ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ПРАЦІ ВЧЕНИХ ОДАУ.pdf | 797,08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.