Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2624
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рудь В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-05T07:54:40Z | - |
dc.date.available | 2020-10-05T07:54:40Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Рудь В. О. Спосіб підвищення резистентності свиноматок за дії стрес-факторів / В.О. Рудь // Сучасні проблеми ветеринарної медицини з питань інфекційної патології та патоморфології тварин: мат-ли Всеукр. наук.-практ.Інтернет-конф., (18–19 травня, 2017 р., м. Полтава) / Полтавська державна аграрна академія. – Полтава, 2017. – С. 39-41. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2624 | - |
dc.description.abstract | Застосування біологічно активних речовин гумінової природи в умовах інтенсивних технологій вирощування тварин сприяє активізації механізмів імунного захисту, резистентності та адаптації тварин, здатне стимулювати енергетичний обмін, гемопоез, що сприяє підвищенню продуктивності тварин [1, 2, 3]. Мало вивчені або зовсім не розкриті особливості біологічної дії гуматів на процеси адаптації і показники резистентності свиней в умовах дії стрес-факторів, пов'язаних з промисловою технологією виробництва свинини. Матеріали і методи досліджень. Об'єктом досліджень були свиноматки третього-четвертого опоросів живою масою 180 - 200 кг. Годівлю тварин здійснювали комбікормами СК-1 (до опоросу) і СК-2 (після опоросу). | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Полтавська державна аграрна академія | ru |
dc.subject | підвищення резистентності, свиноматки, стрес-фактори, біологічно активних речовини, інтенсивні технології вирощування тварин | ru |
dc.title | СПОСІБ ПІДВИЩЕННЯ РЕЗИСТЕНТНОСТІ СВИНОМАТОК ЗА ДІЇ СТРЕС-ФАКТОРІВ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Рудь (Селіна) Валентина Олегівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рудь.pdf | 550,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.