DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2594
Назва: Морфологія та імуногістохімія органів імуногенезу свиней у період постнатальної адаптації: монографія
Автори: Панікар І. І., Горальський Л. П., Колеснік Н. Л.
Теми: морфологія, імуногістохімія, органи імуногенезу, свині, постнатальна адаптація
Дата публікації: 2015
Видавництво: Полтавська державна аграрна академія
Бібліографічний опис: УДК 619:591.4:575:591.8:636.4.082.35 Панікар І. І. Морфологія та імуногістохімія органів імуногенезу свиней у період постнатальної адаптації: монографія / І. І. Панікар, Л. П. Горальський, Н. Л. Колеснік / Полтавська державна аграрна академія. – Полтава, 2015. – 258 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії проведено аналіз наукових повідомлень вчених різних країн у порівнянні з отриманими власними результатами вивчення закономірностей розвитку, будови та функціонування органів імуногенезу, які виконують кровотворну функцію й забезпечують імунітет. Колективом авторів було застосовано гістологічні, морфометричні та імуногістохімічні методики з вивчення морфофункціональної характеристики органів і тканин у поросят на ранніх етапах постнатального періоду онтогенезу, що дали змогу встановити структурні та функціональні особливості будови органів імуногенезу на клітинному і тканинному рівнях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2594
Розташовується у зібраннях:МОНОГРАФІЇ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Monografia_MIOISPPA_2015.PDF6,54 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.