DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2546
Назва: ПЕДАГОГІЧНІ ІННОВАЦІЇ В ПІДГОТОВЦІ СТУДЕНТІВ-АГРАРІЇВ
Автори: Ногінська А.О., Федорова І.В.,
Теми: педагогічні інновації, підготовка студентів-аграріїв, розвиток аграрної освіти
Дата публікації: 2018
Видавництво: Електронний науково-практичний журнал «WayScience»
Бібліографічний опис: Ногінська А.О., Федорова І. В. Педагогічні інновації в підготовці студентів-аграріїв // Сучасний рух науки: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (28-29 червня 2018 р.). – Дніпро, 2018. – С. 286-289.
Короткий огляд (реферат): Інновації в освіті спрямовані на формування особистості, налаштованої на успіх у галузі обраної аграрної професії. Поняття «інновація» означає нововведення, новизну, зміну; інновація як засіб і процес передбачає введення чогось нового. Стосовно до педагогічного процесу інновація означає введення нового в цілі, зміст, методи і форми навчання і виховання, організацію спільної діяльності вчителя і учня [2, с.268]. Метою інноваційної діяльності є якісна зміна особистості студента-аграрія, завдяки впровадженню до професійної діяльності невідомих практиці дидактичних і виховних програм. Студенти розвивають вміння мотивувати дії, самостійно орієнтуватися в отриманій інформації, формують творче НЕ шаблонне мислення. Все це максимально розкриває їх природні здібності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2546
Розташовується у зібраннях:Федорова Інна Валеріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf500,6 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.