DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2439
Назва: Цивільний захист: навчально-методичний комплекс
Автори: Сакун М.М., Окіпняк А.С., Нагорнюк В.Ф., Бурлюк В.В., Чучуй В.П., Марущак А.М., Замойська К.В., Тиш М.А., Бабюк С.Н.
Теми: охорона праці, безпека в надзвичайних ситуаціях, цивільний захист
Дата публікації: 2015
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 355.58(075.8) Цивільний захист: навчально-методичний комплекс для підготовки спеціалістів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» в аграрних вищих навчальних закладах ІІІ-IV рівнів акредитації для всіх напрямів підготовки за вимогами кредитно-модульної системи / М.М. Сакун, А.С. Окіпняк, В.Ф. Нагорнюк [та ін.]. – Кам’янець-Подільський: ПП «Медобори-2006», 2015. – 480 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику приведена типова навчальна програма дисципліни, курс лекцій та практичних занять з дисципліни, рекомендації для виконання контрольної роботи студентами заочної форми навчання, рекомендації для написання розділу «Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях» у дипломних роботах студентів ОКР «спеціаліст», «магістр», рекомендації для виконання розрахунково-графічної роботи, тести з дисципліни «Цивільний захист», що допомагає студентам у повному обсязі вирішувати питання цивільного захисту на підприємствах АПК. Викладено найважливіші питання з методики викладання, зміст і алгоритм роботи над основними прикладними питаннями з курсу «Цивільний захист» при підготовці фахівців за різними напрямками підготовки на освітньо-кваліфікаційному рівні «Магістр» у вищих навчальних закладах. Приведено спеціальний довідковий матеріал і зразки розв’язання основних типів завдань. Для студентів і викладачів вищих навчальних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2439
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Посiбник_ЦЗ.pdf6,95 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.