DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2390
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorTarasenko L., Piven O., Khimich M.-
dc.date.accessioned2020-08-10T10:49:53Z-
dc.date.available2020-08-10T10:49:53Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationTarasenko L. Seasonal variations in the biochemical composition of rabbit meat / L. Tarasenko, O. Piven, M. Khimich // Scientific Papers-Animal Science Series : Lucrări ştiinţifice, Seria Zootehnie. - 2019. Vol. 71 (24). Р. 119-122.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2390-
dc.description.abstractThe results of monitoring of seasonal variations in biochemical composition of rabbit meat, which is implemented on agrofood markets of Odessa region are given in the article. It is established that the rabbit meat which is implemented on spring-summer period is characterized by more pronounced dietary properties. In particular, by 5.6 % less than in the autumn-winter period by the content of proteins, by 36 % lower fat content and by 9.1 % lower ash content. Accordingly the moisture content in it is higher by 5.8 %. In autumn-winter period the rabbit meat which implemented on agrofood markets of Odessa is characterized by higher fat content – 8.6±0.5 %, protein content 17.8±0.5 %, water – 72.5±0.3, ash – 1.1±0.5 %.ru
dc.language.isoenru
dc.publisherUniversity of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Iasiru
dc.subjectash, biochemical composition, fats, proteins, rabbit meatru
dc.titleSEASONAL VARIATIONS IN THE BIOCHEMICAL COMPOSITION OF RABBIT MEATru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Тарасенко Людмила Олексіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
22.pdf224,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.