DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2374
Назва: ОБЛІКОВО-ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Автори: Петренко О.П., Колмогорова І.В.
Теми: обліково-фінансове забезпечення, управління витратами, аграрні підприємства
Дата публікації: 2019
Видавництво: Херсонський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 657:631 Петренко О. Обліково-фінансове забезпечення управління витратами аграрних підприємств / О.П. Петренко, І.В. Колмогорова // Сучасні тренди та перспективи логістики, маркетингу, збутової діяльності плодоовочівництва в епоху цифрових технологій: мат-ли Міжн. наук.-практ. конф.(м. Херсон, 20-21 вересня 2019 р.). - Херсон, 2019. – С.141-143.
Короткий огляд (реферат): Витрати є одним з найбільш важливих економічних показників роботи підприємства. Саме співвідношення між доходами і витратами визначає фінансовий результат його діяльності. Від правильності вибору параметра обліку витрат залежить успішна діяльність підприємства і його конкурентоспроможність зокрема. Крім того, в умовах сучасності і неминучої конкуренції з іноземними підприємствами, які володіють сучасними виробничими управлінськими технологіями, розвиток вітчизняних підприємств в багатьох аспектах визначається використанням інноваційних факторів для забезпечення ефективного господарського управління. На сьогодні стало можливим практичне впровадження нових форм обліку, які за допомогою спеціального програмного забезпечення дозволяють нагромаджувати і відображати не тільки ретроспективну, але й прогнозну інформацію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2374
Розташовується у зібраннях:Петренко Ольга Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9.pdf462,29 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.