DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2369
Назва: НАПРЯМКИ ПОКРАЩЕННЯ ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
Автори: Петренко О.П., Сон К.E.
Теми: напрямки покращення, фінансові результати, діяльність підприємства
Дата публікації: 2019
Видавництво: ДУ «Житомирська політехніка»
Бібліографічний опис: УДК: 336.671:658.14 Петренко О. П. Напрямки покращення фінансових результатів діяльності підприємства / О.П. Петренко, К.E. Сон // Підприємницька модель економіки та управління розвитком підприємства: тези ІI Міжн. наук.-практ. конф. (6-8 листопада 2019 р.). – Житомир, 2019. – 347-350.
Короткий огляд (реферат): Фінансові результати відображають багатопланову систему економічних зв’язків на сучасному етапі розвитку суспільства, що впливає на конкурентоздатність продукції підприємства. На багатьох промислових підприємствах України не має чітко сформованої політики управління фінансовими результатами, що негативно впливає на розвиток виробничого процесу та результати діяльності. Саме виважена політика управління фінансовими результатами дозволить максимізувати прибуток підприємства та покращити його фінансовий стан [1]. Прибуток є одним із узагальнюючих показників, що характеризує кінцевий результат діяльності аграрного підприємства. Від розміру отриманого прибутку залежить формування оборотних коштів, виконання зобов’язань перед бюджетом та партнерами по виробничій діяльності, платоспроможність, виділення коштів на оплату праці тощо. У величині прибутку знаходять відображення всі аспекти діяльності суб’єкта господарювання: техніка і технологія, якість продукції, організація виробництва та управління, галузеві та інші специфічні особливості сільського господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2369
Розташовується у зібраннях:Петренко Ольга Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf514,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.