DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2354
Назва: Стан та перспективи розвитку виробництва насіння соняшника в СТОВ «ІВА» Роздільнянського району Одеської області
Автори: Петренко О. П.
Теми: перспективи розвитку, виробництво, насіння соняшника, СТОВ «Іва», Роздільнянський район, Одеська область
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Петренко О. П. Стан та перспективи розвитку виробництва насіння соняшника в СТОВ «Іва» Роздільнянського району Одеської області / О.П. Петренко // Формування конкурентоспроможного АПК України в умовах транзитивної економіки: колективна монографія. – Умань, 2017. – С.116-122.
Короткий огляд (реферат): Актуальність дослідження обумовлена тим, що одним із найважливіших сегментів продовольчого ринку країни є ринок соняшника, функціонування якого обумовлено як загальними ринковими законами і закономірностями так і його специфічними особливостями. Соняшник - основна олійна культура України. Порівняно з іншими олійними культурами соняшник дає найбільший вихід олії з одиниці площі (750 кг/га у середньому по країні). На соняшникову олію припадає 98% загального виробництва олії в Україні1. Природно-кліматичні умови та родючі землі України сприяють вирощуванню насіння соняшника і дозволяють отримувати високоякісне продовольче насіння, в обсягах, достатніх для забезпечення внутрішніх потреб і формування експортного потенціалу. Разом з тим, подальший розвиток галузі вимагає ґрунтовної економічної оцінки, перегляду цілого ряду позицій щодо технічно-технологічних, організаційно-економічних та ринкових умов функціонування всього комплексу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2354
Розташовується у зібраннях:Петренко Ольга Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Petrenko_O.P._1_2017.pdf541,77 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.