DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2350
Назва: ОСОБЛИВОСТІ СУЧАСНОГО УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМ РОЗВИТКОМ ЗЕРНОВИРОБНИХ ТА ЗЕРНОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Автори: Харківський Д.Ф., Петренко О.П.
Теми: особливості сучасного управління, інновації, інноваційний розвиток, основні властивості, зерновиробні та зернопереробні підприємства
features of modern management, innovation, innovative development, basic properties, grainproducting and grain-processing enterprises
Дата публікації: 2012
Видавництво: Одеська національна академія харчових технологій
Бібліографічний опис: УДК 631.15/.16:330.341.1:664.7 Харківський Д.Ф., Петренко О.П. Особливості сучасного управління інноваційним розвитком зерновиробних та зернопереробних підприємств // Економіка харчової промисловості. – 2012. - № 2 (14). – С. 32-36.
Короткий огляд (реферат): Розглядаються особливості сучасного управління інноваційним розвитком зерновиробних та зернопереробних підприємств. Проаналізовано чинники макроекономічного та мікроекономічного характеру, які відбивають специфіку власного прояву стосовно конкретних умов ведення виробничо-господарської діяльності кожного ринкового суб’єкта.
The features of modern management innovative development of grain-producting and grain-processing enterprises are examined. The factors of macroeconomic and microeconomic character, that remove the specific of own display in relation to the concrete terms of conduct of productive-managing activity of every market subject, are analysed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2350
Розташовується у зібраннях:Петренко Ольга Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Petrenko_O.P._1_2012.pdf253,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.