Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2289
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горальський Л. П., Панікар І. І. | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-01T12:07:04Z | - |
dc.date.available | 2020-07-01T12:07:04Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 619:612.015.3:636.4.082.35 Горальський Л. П. Ферментативна активність сироватки крові поросят першого місяця життя / Л.П. Горальський, І.І. Панікар // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. – Житомир, 2014. – №39, Т.1. – С. 112–119. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2289 | - |
dc.description.abstract | При дослідженні крові новонароджених поросят до випоювання молозива встановлені низька активність АлАТ, АсАТ, ЛДГ і КФК, низький рівень холестеролу і тригліцеридів, що характеризує недостатній розвиток їх синтезу у слизовій оболонці кишечника і печінці. Підвищення активності ГГТП, лужної фосфатази, вміст серомукоїда та неорганічного фосфору вказують на наявність стрес-фактора при народженні тварин і розвитку їх компенсаторних механізмів. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Житомирський національний агроекологічний університет | ru |
dc.subject | новонароджені поросята, молозиво, імунобіологічний захист, сироватка крові, ферменти | ru |
dc.title | ФЕРМЕНТАТИВНА АКТИВНІСТЬ СИРОВАТКИ КРОВІ ПОРОСЯТ ПЕРШОГО МІСЯЦЯ ЖИТТЯ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Панікар Ігор Ігорович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VZNAU_2014_1(39)_112-118.pdf | 157,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.