DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2245
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОсадчук П., Уминський С., Дударев І., Чучуй В., Житков С.-
dc.date.accessioned2020-06-26T09:06:36Z-
dc.date.available2020-06-26T09:06:36Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationУДК 622.75:629 Отримання рослинної олії з нетрадиційної сировини / П. Осадчук, С. Уминський, І. Дударев, В. Чучуй, С. Житков // Техніка і технології АПК: наук.-виробн. журн. – 2019. - № 3(112). – С. 28-29.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2245-
dc.description.abstractНаведені результати експериментальних досліджень процесу екстрагування з нерухомого шару дрібнодісперсного твердого матеріалу; вивчення фазової рівноваги, та кінетики масовіддачі під час екстрагування кави та амаранта. Виявлено вплив різноманітних технологічних режимів на процес отримання олії з цієї нетрадиційної сировини. Протягом останніх десятиліть, здебільшого в останні роки, широкий розвиток отримало вчення про процесах хімічної та харчової технології. Мабуть, це можна пояснити тим, що ця галузь знань вдало поєднує можливості широких наукових узагальнень з їх безпосередньою інженерною перевіркою на практиці, завдяки чому можна отримувати корисні продукти харчування із вторинної сировини у процесі переробки зерен кави та насіння амаранта.ru
dc.description.abstractВ течение последних десятилетий, главным образом в последние годы, широкое развитие получило учение о процессах химической и пищевой технологии. Пожалуй, это можно объяснить тем, что данная отрасль знаний удачно сочетает в себе возможность широких научных обобщений с близостью к инженерной практике. С помощью чего можно получать полезные продукты питания из вторичного сырья при производстве кофе и семян амаранта. Проведенные экспериментальные исследования процесса экстрагирования с неподвижного слоя мелкодисперсного твердого материала. Представлено экспериментальное изучение фазовых равновесий, кинетики массоотдачи при экстрагировании нетрадиционного сырья. С помощью проведенных экспериментов выявлено влияние различных технологических режимов на процесс получения масла кофе и амаранта.ru
dc.description.abstractDuring the last decades, mainly in recent years, the study of the processes of chemical and food technology has been widely developed. Perhaps this can be explained by the fact that this branch o f knowledge successfully combines the possibility o f broad scientific generalizations with proximity to engineering practice. With the help o f which you can get healthy food from recycled materials in the production o f coffee and amaranth seeds. Experimental studies of the extraction process from a fixed layer of a fine solid material. An experimental study of phase equilibria, kinetics o f mass transfer in the extraction o f non-traditional raw materials is presented. With the help of the conducted experiments, the effect of various technological regimes on the process o f obtaining coffee oil and amaranth was revealed.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherТехніка і технології АПК: наук.-виробн. журн.ru
dc.subjectекстрагування, масообмін, кавовий шлам, амарант, коефіцієнт, дифузіяru
dc.titleОтримання рослинної олії з нетрадиційної сировиниru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Осадчук Петро Ігорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технiка_i_технологiя_АПК_2019_03(1).pdf163,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.