DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2176
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоренєва Ж.Б., Куценко П.Я., Найда Н.В., Крикун В.М.-
dc.contributor.authorКоренева Ж.Б., Куценко П.Я., Найда Н.В., Крикун В.Н.-
dc.contributor.authorKoreneva Zh.B ., Кucenko P.Y, Naida N.V., Кrikyn V.N.-
dc.date.accessioned2020-05-22T11:57:36Z-
dc.date.available2020-05-22T11:57:36Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationУДК 636.52/. 58.085.16 Вплив м'ясо-кістково-пір’яного борошна на показники неспецифічної резистентності та продуктивність перепелів породи “Фараон” / Ж.Б. Коренєва, П.Я. Куценко, Н.В. Найда, В.М. Крикун // Аграрний вісник Причорномор’я: зб.наук.пр. / ОДАУ. – Одеса, 2015. – Вип. 77. – С. 43-48.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2176-
dc.description.abstractЗаміна 2,5% основного раціону перепелів м'ясо-кістково-пір’яним борошном (МКПБ) чинить на організм перепелів легку стимулюючу дію, покращує деякі показники неспецифічної резистентності. МКПБ сприяє: підвищенню продуктивності перепелів на 9%, збільшенню загальної ваги яєць на 9,5%, збільшенню метричних параметрів яєць. Одночасно із збільшенням ваги яєць змінюється й абсолютна вага частин яєць, які його складають, від яких у подальшому залежить ріст, розвиток ембріонів та курчат: абсолютна вага жовтка збільшується на 18,1%, а вага білку - на 9,1%.ru
dc.description.abstractЗамена 2,5% основного рациона перепелов.мясо-костно-перьевой мукой (МКПМ) оказывает на организм перепелов легкое стимулирующее действие, улучшает некоторые показатели неспецифической резистентности. МКПМ способствует: повышению продуктивности перепелов на 9%, увеличению общей массы яиц на 9,5%, увеличению метрических параметров яиц. Одновременно с увеличением массы яиц меняется и абсолютная масса состаляющих частей яиц, от которых в дальнейшем зависит рост развитие эмбрионов и цыплят: абсолютная масса желтка увеличивается на 18,1%, а масса белка - на 9,1%.ru
dc.description.abstractReplacement of 2.5% of the basic diet of quail. meat-and-bone-feather meal (MBFM) has on the body quails slight stimulating effect, improving some of the factors of nonspecific resistance. MBFM promotes: increased yield of quails by 9%, increase in total weight of eggs by 9.5%, increase in metric parameters of eggs. Simultaneously with the increase in the weight of eggs is changing and the absolute weight of components of the eggs from which future growth depends the development of embryos and Chicks: the absolute mass of yolk increased by 18.1%, and the mass of the protein by 9.1%.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectперепела, яйця, неспецифічна резистентністьru
dc.subjectперепела, яйца, неспецифическая резистентностьru
dc.subjectquails, eggs, nonspecific resistanceru
dc.titleВПЛИВ М'ЯСО-КІСТКОВО-ПІР’ЯНОГО БОРОШНА НА ПОКАЗНИКИ НЕСПЕЦИФІЧНОЇ РЕЗИСТЕНТНОСТІ ТА ПРОДУКТИВНІСТЬ ПЕРЕПЕЛІВ ПОРОДИ “ФАРАОН”ru
dc.title.alternativeВлияние мясо-костно-перьевой муки на показатели неспецифической резистентности и продуктивность перепелов породы “ФАРАОН”ru
dc.title.alternativeThe impact of meat-bone and feather meal on the indices of nonspecific resistance and productivity of quails breed “PHARAON”ru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avpvet_2015_77_12.pdf500,39 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.