DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2126
Назва: ВПРОВАДЖЕННЯ ОРГАНО-МІНЕРАЛЬНОГО МІКРОДОБРИВА ТМ «GumiSiL» ПРИ ВИРОЩУВАННЯ ВИНОГРАДУ СОРТА КАБЕРНЕ-СОВІНЬОН
Інші назви: Внедрение органо-минерального микроудобрения ТМ «GumiSiL» при выращивании винограда сорта Каберне- Совиньон
Usage of the organic fertilizer TM «GumiSiL» in growing of the grapes Саbernet-Sauvignon
Автори: Каменева Н.В., Тараненко О. Г.
Kameneva N., Taranenko O.
Теми: виноград, Каберне-Совіньон, органо-мінеральне мікродобрива, «GumiStat», GumiSiL- D, урожай, цукристість
виноград, Каберне-Совиньон, органо-минеральное микроудобрения, «GumiStat», GumiSiL- D, урожай, сахаристость
grapes, Саbernet-Sauvignon, organically-mineral fertilizers, «GumiStat», GumiSiL-D, yield, sugar enrichment
Дата публікації: 2018
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 634.853:631.81.095.337 Каменева Н.В. Впровадження органо-мінерального мікродобрива ТМ «GumiSiL» при вирощування винограду сорта Каберне-Совіньон / Н.В. Каменева, О.Г. Тараненко // Аграрний вісник Причорномор’я: зб.наук.пр. / ОДАУ. - Одеса, 2018. – Вип. 87. – С.115-122.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що 3-х кратне обприскування виноградників червоного технічного сорту Каберне-Совіньон органо-мінеральним мікродобривами «GumiStat» та GumiSiL-D торгової марки «GumiSiL» збільшує урожайність винограду підвищується на 7,4-19,4%, при цьому збільшується накопичення цукру в соку ягід.
Установлено, что 3-х кратное опрыскивание виноградников красного технического сорта Каберне-Совиньон органо-минеральными микроудобрениями GumiStat и GumiSiL-D торговой марки «GumiSiL» увеличивает урожайность винограда на 7,4-19,4%, при этом увеличивается накопление сахаров в соке ягод.
It is set that triple vineyards sprinkling of the red technical sort of Саbernet-Sauvignon by organicallymineral fertilizer Gumistat and GumiSiL-D TM "GumiSil" increases the yield of grapes on 7,4% - 19,4%, thus sugar enrichment in grapes berries increases accordingly.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2126
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тараненко.pdf952,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.