DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2051
Назва: ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ
Автори: Дідур Г.І. Стратан А.Б.
Теми: впровадження, сучасні інноваційні технології, управління підприємствами
Дата публікації: 2019
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Дідур Г. І. Впровадження сучасних інноваційних технологій в управління підприємствами / Г. І. Дідур, А.Б. Стратан // Сучасний менеджмент в агробізнесі: проблеми та рішення: зб. тез доп. міжвуз. наук.-практ. інтернет-конф. за міжнар. участю (Одеса, 24 червня 2019 р.) / ОДАУ. - Одеса, 2019. - С. 130-134.
Короткий огляд (реферат): Перехід економіки України на інноваційний шлях розвитку ставить перед керівниками сучасних підприємств завдання впровадження нових технологій в управління підприємством. Як зазначає Давлєтбаєва Н., під управлінськими інноваціями слід розуміти новітні методи та технології, впроваджені у систему менеджменту та спрямовані на досягнення поставлених цілей та підвищення продуктивності й ефективності функціонування підприємства. Управлінські інновації – це ланцюг взаємозв’язаних та свідомо ініційованих змін, пов'язаних з якісним реформуванням управлінського блоку й націлені на підвищення стабільності, ефективності та конкурентоспроможності підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2051
Розташовується у зібраннях:Дідур Ганна Іванівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Didur_4_2019.pdf371,81 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.