DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2043
Назва: УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНИМ РОЗВИТКОМ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА
Автори: Дідур Г. І.
Теми: управління, соціальний розвиток, персонал, підприємство
Дата публікації: 2017
Видавництво: Полтавська державна аграрна академія
Бібліографічний опис: УДК 331.101.26:316.43 Дідур Г. І. Удосконалення управління соціальним розвитком персоналу підприємства/ Г. І. Дідур // Фінансові аспекти розвитку держави, регіонів та суб’єктів господарювання: сучасний стан та перспективи: зб. тез доп. Міжн. наук.-практ. конф. (Полтава, 17 травня 2017 р.). – Полтава, 2017. - С.15-17.
Короткий огляд (реферат): Управління соціальним розвитком персоналу є невід’ємною складовою системи управління підприємством. За своїм спрямування воно орієнтується виключно на людей, на створення для працівників організації належних умов праці і побуту та постійне їх удосконалення. Але, водночас, соціальний розвиток неможливо розгляди окремо від економічного розвитку підприємства в цілому. Як відзначає Міцкевич Н. В. [1, c. 50]: «Управління розвитком трудового колективу стає умовою для подальшого удосконалення технологій, створення позитивного соціально-психологічного клімату в колективі, виступає загальноекономічною умовою розвитку виробництва». Про важливість процесу соціального розвитку зазначає Ксьонжик І. В. [2, с. 122], яка трактує його, як реальний процес, що характеризується трьома важливими взаємопов’язаними рисами: необоротністю, спрямованістю і закономірністю. Визначенню сутності соціального розвитку приділяється значна увага у працях сучасних дослідників. Так, Шкода Т. Н. [3, с. 70] розглядає соціальний розвиток підприємства, як помітні зміни нa підприємстві, що визначаються переходом усіх соціальних відносин та процесів до якісно нового стану під впливом факторів внутрішнього і зовнішнього середовища. Отже, цей процес є багатогранним, складним і відповідно потребує якісного управлінського впливу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2043
Розташовується у зібраннях:Дідур Ганна Іванівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Didur_1_2017.pdf419,12 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.