DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1995
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТихонов П. С.-
dc.date.accessioned2020-04-21T14:12:46Z-
dc.date.available2020-04-21T14:12:46Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationТихонов П. С. Углеводная специфичность лектинов дикорастущего вида чеснока / П.С.Тихонов // Біотехнологія – інноваційний шлях розвитку селекції рослин: тези доповідей Міжн. наук. конф. (м. Одеса, Україна, 8-10 жовтня 2018 р.). - Одеса, Астропринт, 2018. - С.115-116.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1995-
dc.description.abstractЦелью данного исследования было изучение углеводной специфичности лектинов в зубках чеснока (Allium sativum L.). Лектины выделяли как описано ранее (Тихонов П.С., Тихонова Т.В., 2006). Реакцию конкурентного ингибирования лектинов проводили по Луцику и др. (1981) при исходной концентрации сахаров 500 мМ. Сродство лектинов к экзогенным сахарам выражали в наименьшей концентрации сахара, при которой агглютинация эритроцитов отсутствовала.ru
dc.description.abstractIt was shown that lectins activity increased in garlic bulb tissues when they were grown in the presence of 2 mM salicylic acid and that have affinity to D-mannose, D-glucosamine and D-galactosamine.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectчеснок, лектины, углеводная специфичностьru
dc.titleУГЛЕВОДНАЯ СПЕЦИФИЧНОСТЬ ЛЕКТИНОВ ДИКОРАСТУЩЕГО ВИДА ЧЕСНОКАru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Тихонов Павло Сергійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2018-4 Тихонов.pdf182,57 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.