Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1995
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тихонов П. С. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-21T14:12:46Z | - |
dc.date.available | 2020-04-21T14:12:46Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Тихонов П. С. Углеводная специфичность лектинов дикорастущего вида чеснока / П.С.Тихонов // Біотехнологія – інноваційний шлях розвитку селекції рослин: тези доповідей Міжн. наук. конф. (м. Одеса, Україна, 8-10 жовтня 2018 р.). - Одеса, Астропринт, 2018. - С.115-116. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1995 | - |
dc.description.abstract | Целью данного исследования было изучение углеводной специфичности лектинов в зубках чеснока (Allium sativum L.). Лектины выделяли как описано ранее (Тихонов П.С., Тихонова Т.В., 2006). Реакцию конкурентного ингибирования лектинов проводили по Луцику и др. (1981) при исходной концентрации сахаров 500 мМ. Сродство лектинов к экзогенным сахарам выражали в наименьшей концентрации сахара, при которой агглютинация эритроцитов отсутствовала. | ru |
dc.description.abstract | It was shown that lectins activity increased in garlic bulb tissues when they were grown in the presence of 2 mM salicylic acid and that have affinity to D-mannose, D-glucosamine and D-galactosamine. | ru |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | чеснок, лектины, углеводная специфичность | ru |
dc.title | УГЛЕВОДНАЯ СПЕЦИФИЧНОСТЬ ЛЕКТИНОВ ДИКОРАСТУЩЕГО ВИДА ЧЕСНОКА | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Тихонов Павло Сергійович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2018-4 Тихонов.pdf | 182,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.