Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1984
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Власюк О.А., Іщенко Т.Д., Антонік І.І. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-21T12:17:47Z | - |
dc.date.available | 2020-04-21T12:17:47Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | УДК 631:43 Власюк О.А. Фактори, що обумовлюють ефективність практичної підготовки студентів вищих аграрних навчальних закладів / О.А. Власюк, Т.Д. Іщенко, Антонік І.І. // Нові технології навчання: наук.-метод. зб. / Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МОН України. – К., 2016. – Вип. 88, Ч.1. – С. 141-144. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1984 | - |
dc.description.abstract | Національні аграрні ВНЗ, крім наукової, навчальної та господарської діяльності, здійснюють ще дослідницьку та інноваційну, що передбачає реалізацію інноваційних проектів розроблення, впровадження і виробництва нової високотехнологічної продукції; інтеграцію освіти та науки з виробництвом шляхом створення навчально-науково-виробничих об’єднань (технопарків, бізнес-інкубаторів, кластерів тощо); здійснення разом із галузевою академією наук фундаментальних і прикладних наукових досліджень за визначеними пріоритетними напрямами наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності. Тому обов’язковою складовою забезпечення якості вищої освіти є високий рівень практичної підготовки фахівців, яка спрямована на закріплення знань студентів, отриманих під час теоретичного навчання, набуття і удосконалення умінь, навичок та компетентностей, визначених освітньо-кваліфікаційною характеристикою підготовки фахівців для сільського господарства. Якісна професійно-практична підготовка студентів вищих начальних закладів є складовою навчального плану та необхідною передумовою працевлаштування випускників і спрямовується на їх захист від безробіття. Висока конкуренція на ринку праці змушує вищі навчальні заклади розробляти нові механізми співпраці з галузевими підприємствами задля підвищення ефективності навчання. Знання є необхідним, але недостатнім результатом навчання на сучасному етапі розвитку суспільства, оскільки не забезпечує готовність студента до самостійної діяльності. Уміння – це здатність оперувати знаннями при вирішенні професійних завдань. Тому, рівень підготовки випускника аграрного вищого навчального закладу виявляється в здатності використовувати знання для вирішення виробничих завдань, при чому передбачається не тільки конструювання моделі виробничого процесу, але й управління цією моделлю. Мета цієї роботи – визначити чинники, що визначають ефективність практичної підготовки фахівців аграрних вищих навчальних закладів. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МОН України | ru |
dc.subject | практична підготовка, знання, уміння, навички, професійна діяльність | ru |
dc.subject | практическая подготовка, знания, умения, навыки, профессиональная деятельность | ru |
dc.subject | practical training, knowledge, abilities, skills, professional activity | ru |
dc.title | ФАКТОРИ, ЩО ОБУМОВЛЮЮТЬ ЕФЕКТИВНІСТЬ ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ АГРАРНИХ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Антонік Ірина Іполитівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Антонік І.І..pdf | 457,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.