DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1984
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВласюк О.А., Іщенко Т.Д., Антонік І.І.-
dc.date.accessioned2020-04-21T12:17:47Z-
dc.date.available2020-04-21T12:17:47Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationУДК 631:43 Власюк О.А. Фактори, що обумовлюють ефективність практичної підготовки студентів вищих аграрних навчальних закладів / О.А. Власюк, Т.Д. Іщенко, Антонік І.І. // Нові технології навчання: наук.-метод. зб. / Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МОН України. – К., 2016. – Вип. 88, Ч.1. – С. 141-144.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1984-
dc.description.abstractНаціональні аграрні ВНЗ, крім наукової, навчальної та господарської діяльності, здійснюють ще дослідницьку та інноваційну, що передбачає реалізацію інноваційних проектів розроблення, впровадження і виробництва нової високотехнологічної продукції; інтеграцію освіти та науки з виробництвом шляхом створення навчально-науково-виробничих об’єднань (технопарків, бізнес-інкубаторів, кластерів тощо); здійснення разом із галузевою академією наук фундаментальних і прикладних наукових досліджень за визначеними пріоритетними напрямами наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності. Тому обов’язковою складовою забезпечення якості вищої освіти є високий рівень практичної підготовки фахівців, яка спрямована на закріплення знань студентів, отриманих під час теоретичного навчання, набуття і удосконалення умінь, навичок та компетентностей, визначених освітньо-кваліфікаційною характеристикою підготовки фахівців для сільського господарства. Якісна професійно-практична підготовка студентів вищих начальних закладів є складовою навчального плану та необхідною передумовою працевлаштування випускників і спрямовується на їх захист від безробіття. Висока конкуренція на ринку праці змушує вищі навчальні заклади розробляти нові механізми співпраці з галузевими підприємствами задля підвищення ефективності навчання. Знання є необхідним, але недостатнім результатом навчання на сучасному етапі розвитку суспільства, оскільки не забезпечує готовність студента до самостійної діяльності. Уміння – це здатність оперувати знаннями при вирішенні професійних завдань. Тому, рівень підготовки випускника аграрного вищого навчального закладу виявляється в здатності використовувати знання для вирішення виробничих завдань, при чому передбачається не тільки конструювання моделі виробничого процесу, але й управління цією моделлю. Мета цієї роботи – визначити чинники, що визначають ефективність практичної підготовки фахівців аграрних вищих навчальних закладів.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherІнститут інноваційних технологій і змісту освіти МОН Україниru
dc.subjectпрактична підготовка, знання, уміння, навички, професійна діяльністьru
dc.subjectпрактическая подготовка, знания, умения, навыки, профессиональная деятельностьru
dc.subjectpractical training, knowledge, abilities, skills, professional activityru
dc.titleФАКТОРИ, ЩО ОБУМОВЛЮЮТЬ ЕФЕКТИВНІСТЬ ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ АГРАРНИХ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Антонік Ірина Іполитівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Антонік І.І..pdf457,27 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.