DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1919
Назва: ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА ДЕЯКИХ ВИДІВ ПЕЛЬМЕНІВ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ В ТОРГІВЕЛЬНІЙ МЕРЕЖІ МІСТА ОДЕСИ
Автори: Штрахова К., Гуніч В.В.
Теми: органолептична оцінка, пельмені, торгівельна мережа, Одеса
Дата публікації: 2019
Видавництво: ПОЛТАВСЬКА ДЕРЖАВНА АГРАРНА АКАДЕМІЯ
Бібліографічний опис: Штрахова К. Органолептична оцінка деяких видів пельменів, що реалізуються в торгівельній мережі міста Одеси / К. Штрахова, В.В. Гуніч // Сучасні проблеми біобезпеки в Україні: матер. конф. (18-19 квітня 2019 р., Полтава). - Полтава, 2019. - С. 79-82.
Короткий огляд (реферат): Існуючий в Україні ринок заморожених продуктів розвивається за світовими нормами і принципами, тому почалося динамічне зростання обсягів продажів і асортименту – 15-20% щороку. Пельмені наповнюють ринок заморожених продуктів – напівфабрикатів. Сьогодні в Україні маємо близько двох десятків потужних підприємств із добре відомими торговими марками, які, в тому числі, вийшли на зовнішній ринок. Для споживачів – швидкий, якісний і порівняно недорогій спосіб харчування. Водночас через падіння платоспроможності населення починає віддавати переваги більш дешевим напівфабрикатам. Зросло споживання продукції середньої і нижньої цінової категорій, у тому числі небрендових напівфабрикатів і швидкозаморожених страв власних марок роздрібних торгових мереж У зв’зку зі вступом України до СОТ проблеми якості харчової продукції та питання, пов’язані зі створенням і впровадженням системи менеджменту якості, набувають надзвичайної актуальності. Зазначене передбачає підвищення вимог щодо якості та безпеки вітчизняної продукції, її конкурентоспроможності, гармонізації національних стандартів з європейськими та міжнародними, захисту прав споживачів як на внутрішньому, так і світовому ринках [1-6]. Мета нашої роботи - проведення органолептичної оцінки деяких напівфабрикатів, що реалізуються в торгівельній мережі міста Одеси.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1919
Розташовується у зібраннях:Гуніч Вікторія Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гуніч В.В..pdf574,99 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.