DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1919
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШтрахова К., Гуніч В.В.-
dc.date.accessioned2020-04-09T10:56:34Z-
dc.date.available2020-04-09T10:56:34Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationШтрахова К. Органолептична оцінка деяких видів пельменів, що реалізуються в торгівельній мережі міста Одеси / К. Штрахова, В.В. Гуніч // Сучасні проблеми біобезпеки в Україні: матер. конф. (18-19 квітня 2019 р., Полтава). - Полтава, 2019. - С. 79-82.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1919-
dc.description.abstractІснуючий в Україні ринок заморожених продуктів розвивається за світовими нормами і принципами, тому почалося динамічне зростання обсягів продажів і асортименту – 15-20% щороку. Пельмені наповнюють ринок заморожених продуктів – напівфабрикатів. Сьогодні в Україні маємо близько двох десятків потужних підприємств із добре відомими торговими марками, які, в тому числі, вийшли на зовнішній ринок. Для споживачів – швидкий, якісний і порівняно недорогій спосіб харчування. Водночас через падіння платоспроможності населення починає віддавати переваги більш дешевим напівфабрикатам. Зросло споживання продукції середньої і нижньої цінової категорій, у тому числі небрендових напівфабрикатів і швидкозаморожених страв власних марок роздрібних торгових мереж У зв’зку зі вступом України до СОТ проблеми якості харчової продукції та питання, пов’язані зі створенням і впровадженням системи менеджменту якості, набувають надзвичайної актуальності. Зазначене передбачає підвищення вимог щодо якості та безпеки вітчизняної продукції, її конкурентоспроможності, гармонізації національних стандартів з європейськими та міжнародними, захисту прав споживачів як на внутрішньому, так і світовому ринках [1-6]. Мета нашої роботи - проведення органолептичної оцінки деяких напівфабрикатів, що реалізуються в торгівельній мережі міста Одеси.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherПОЛТАВСЬКА ДЕРЖАВНА АГРАРНА АКАДЕМІЯru
dc.subjectорганолептична оцінка, пельмені, торгівельна мережа, Одесаru
dc.titleОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА ДЕЯКИХ ВИДІВ ПЕЛЬМЕНІВ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ В ТОРГІВЕЛЬНІЙ МЕРЕЖІ МІСТА ОДЕСИru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:Гуніч Вікторія Володимирівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гуніч В.В..pdf574,99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.