Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1919
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Штрахова К., Гуніч В.В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-09T10:56:34Z | - |
dc.date.available | 2020-04-09T10:56:34Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Штрахова К. Органолептична оцінка деяких видів пельменів, що реалізуються в торгівельній мережі міста Одеси / К. Штрахова, В.В. Гуніч // Сучасні проблеми біобезпеки в Україні: матер. конф. (18-19 квітня 2019 р., Полтава). - Полтава, 2019. - С. 79-82. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1919 | - |
dc.description.abstract | Існуючий в Україні ринок заморожених продуктів розвивається за світовими нормами і принципами, тому почалося динамічне зростання обсягів продажів і асортименту – 15-20% щороку. Пельмені наповнюють ринок заморожених продуктів – напівфабрикатів. Сьогодні в Україні маємо близько двох десятків потужних підприємств із добре відомими торговими марками, які, в тому числі, вийшли на зовнішній ринок. Для споживачів – швидкий, якісний і порівняно недорогій спосіб харчування. Водночас через падіння платоспроможності населення починає віддавати переваги більш дешевим напівфабрикатам. Зросло споживання продукції середньої і нижньої цінової категорій, у тому числі небрендових напівфабрикатів і швидкозаморожених страв власних марок роздрібних торгових мереж У зв’зку зі вступом України до СОТ проблеми якості харчової продукції та питання, пов’язані зі створенням і впровадженням системи менеджменту якості, набувають надзвичайної актуальності. Зазначене передбачає підвищення вимог щодо якості та безпеки вітчизняної продукції, її конкурентоспроможності, гармонізації національних стандартів з європейськими та міжнародними, захисту прав споживачів як на внутрішньому, так і світовому ринках [1-6]. Мета нашої роботи - проведення органолептичної оцінки деяких напівфабрикатів, що реалізуються в торгівельній мережі міста Одеси. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | ПОЛТАВСЬКА ДЕРЖАВНА АГРАРНА АКАДЕМІЯ | ru |
dc.subject | органолептична оцінка, пельмені, торгівельна мережа, Одеса | ru |
dc.title | ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА ДЕЯКИХ ВИДІВ ПЕЛЬМЕНІВ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ В ТОРГІВЕЛЬНІЙ МЕРЕЖІ МІСТА ОДЕСИ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Гуніч Вікторія Володимирівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гуніч В.В..pdf | 574,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.