DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1900
Title: ВІДГОДІВЕЛЬНІ ОЗНАКИ СВИНЕЙ ЗАЛЕЖНО ВІД ПОХОДЖЕННЯ ТА ПОЄДНАННЯ В УМОВАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИ
Other Titles: Откормочные качества свиней в зависимости от происхождения и сочетания в условиях юга Украины.
Fattening Traits in Swine Depending on Their Origin and Breeding Combinations under Conditions of the South of Ukraine
Authors: Сусол Р. Л., Ільєва К. В.
Сусол Р. Л., Ильева Е. В.
Susol R.L., Ilieva E.V.
Keywords: велика біла порода, свині, скоростиглість, метод розведення, поєднання
крупная белая порода, свиньи, скороспелость, метод разведения, сочетаемость
Large White breed, swine, early maturity, breeding method, combining ability
Issue Date: 2018
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК 636.4.082 Сусол Р. Л. Відгодівельні ознаки свиней залежно від походження та поєднання в умовах Півдня України / Р. Л. Сусол, К. В. Ільєва // Аграрний вісник Причорномор’я: зб.наук.пр. / ОДАУ. - Одеса, 2018. - №87-2. - С. 105-109.
Abstract: У цілому аналіз результатів відгодівлі свиней різних поєднань, що вивчали, дає підстави стверджувати про ефективність використання гібридів різного походження ІІ, ІV та V дослідних груп одержаних від поєднання свиноматок ВБ породи з кнурами-плідниками складного гібридного походження для відгодівлі в умовах промислових господарств за умови створення їм належних умов утримання та протеїнового живлення.
В целом анализ результатов откорма свиней различных изучаемых сочетаний дает основания утверждать об эффективности использование гибридов различного происхождения ІІ, ІV и V опытных групп полученных от сочетания свиноматок КБ породы с хряками-производителями сложного гибридного происхождения для откорма в условиях промышленных хозяйств при условии создания животным надлежащих условий содержания и протеинового питания.
Overall, the analysis of the results of finishing pigs of various investigated breeding combinations allows us to confirm the efficiency of using crossbred pigs of different origin from II, IV and V trial groups, obtained from Large White sows bred to multi-cross bred boars, for fattening in commercial farms provided that proper housing conditions and protein feeding pattern are arranged.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1900
Appears in Collections:Сусол Руслан Леонідович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сусол Р.Л..pdf733,3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.