DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1853
Назва: ВПЛИВ ДОБАВКИ З ВІДХОДІВ ПТАХОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА МОРФОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ КРОВІ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ
Автори: Коренева Ж.Б., Крикун В.Н.
Теми: курчата-бройлери, лінії Я8-ФОБ, еритроцити, лейкоцити
Дата публікації: 2017
Видавництво: Житомирський національний агроекологічний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.52/. 58.085.16 Коренєва Ж.Б. Вплив добавки з відходів птахопереробних підприємств на морфологічні показники крові курчат-бройлерів / Ж.Б. Коренєва, В.М. Крикун // Ветеринарна медицина: Вісник / ЖНАЕУ. – Житомир, 2017. – Т.3, №1(60). – С. 257-262.
Короткий огляд (реферат): Підвищення продуктивності тварин та птицы, а також якості м'ясної продукції неможливо без оптимізації раціонів за основними поживними речовинами, вітамінами та іншими компонентами. У перспективі широке впровадження повинні знайти схеми комплексної переробки тваринницької сировини, що дозволяють більш раціонально використовувати, а також збільшувати обсяг і асортимент виробленої продукції. Побічний продукт утилізації як кісткове, так і м'ясо-кістково-пір'яне борошно вже давно зарекомендувало себе як відмінна кормова добавка, але собівартість органічної сировини не може справляти конкуренцію гормональним та хімічним підкормками. Стаття присвячена вивченню впливу м'ясо-кістково-пір'яного борошна (МКПБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив на морфологічні показники крові.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1853
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коренєва Ж.Б..pdf935,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.