Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1853
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коренева Ж.Б., Крикун В.Н. | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-31T11:19:44Z | - |
dc.date.available | 2020-03-31T11:19:44Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | УДК 636.52/. 58.085.16 Коренєва Ж.Б. Вплив добавки з відходів птахопереробних підприємств на морфологічні показники крові курчат-бройлерів / Ж.Б. Коренєва, В.М. Крикун // Ветеринарна медицина: Вісник / ЖНАЕУ. – Житомир, 2017. – Т.3, №1(60). – С. 257-262. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1853 | - |
dc.description.abstract | Підвищення продуктивності тварин та птицы, а також якості м'ясної продукції неможливо без оптимізації раціонів за основними поживними речовинами, вітамінами та іншими компонентами. У перспективі широке впровадження повинні знайти схеми комплексної переробки тваринницької сировини, що дозволяють більш раціонально використовувати, а також збільшувати обсяг і асортимент виробленої продукції. Побічний продукт утилізації як кісткове, так і м'ясо-кістково-пір'яне борошно вже давно зарекомендувало себе як відмінна кормова добавка, але собівартість органічної сировини не може справляти конкуренцію гормональним та хімічним підкормками. Стаття присвячена вивченню впливу м'ясо-кістково-пір'яного борошна (МКПБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив на морфологічні показники крові. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Житомирський національний агроекологічний університет | ru |
dc.subject | курчата-бройлери, лінії Я8-ФОБ, еритроцити, лейкоцити | ru |
dc.title | ВПЛИВ ДОБАВКИ З ВІДХОДІВ ПТАХОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА МОРФОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ КРОВІ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Коренєва Жанна Борисівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коренєва Ж.Б..pdf | 935,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.