DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1804
Назва: MODELING OF GRAIN DRYING PROCESS BY ROTATING THERMOSYPHON
Інші назви: МОДЕЛИРОВАНИЕ ПРОЦЕССА СУШКИ ЗЕРНА В АППАРАТЕ С ВРАЩАЮЩИМСЯ ТЕРМОСИФОНОМ
Автори: Zykov A. V., Bezbakh I. V., Osadchuk P. I.
Теми: grain drying; heat and mass transfer; mathematical modeling
зерносушение, тепломассоперенос, математическое моделирование
Дата публікації: 2017
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: UDC 66.047.63:621.57 Zykov A. V., Bezbakh I. V., Osadchuk P. I. Моделирование процесса сушки зерна в аппарате с вращающимся термосифоном [на англ.яз.] // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 85: Технічні науки. - С. 100-112.
Короткий огляд (реферат): The mathematical model for periodic drying of wheat in a contact dryer with rotating thermosyphon allows designing the drying process in unsteady conditions. Besides, the model expands the drying process concept by using the auxiliary process deceleration mechanism. It is associated with the reduction in water bridges’ radii of curvature formed on the surfaces contacts. Simulation results and comparison with the experimental data are presented and argued.
Математическая модель периодической сушки пшеницы в контактной сушилке с вращающимся термосифоном позволяет моделировать процесс сушки в нестационарных условиях. Кроме того, модель расширяет концепцию процесса сушки с помощью механизма замедления вспомогательного процесса. Это связано с уменьшением радиусов кривизны водных мостиков, образованных на контактах поверхностей. Представлены и аргументированы результаты моделирования и сравнение с экспериментальными данными.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1804
Розташовується у зібраннях:Осадчук Петро Ігорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osadchuk P. I..pdf903,51 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.