DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1714
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОсадчук, П. І.-
dc.contributor.authorOsadchyk, P.-
dc.contributor.authorТретяк, О. О.-
dc.contributor.authorTretyak, О.-
dc.date.accessioned2019-10-28T12:29:09Z-
dc.date.available2019-10-28T12:29:09Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationУДК 62229.316.0002.51 Осадчук П. І. Удосконалення технології очищення рослинних олій в умовах мініцехов агровиробництва / П. І. Осадчук, О. О. Третяк // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр./ ОДАУ - Одеса, 2016. - Вип.80: Технічні науки. - С.167-170.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1714-
dc.description.abstractПредставлено установку для реалізації процесу нейтралізації з результатами проведених експериментів. Розглядається порівняльна оцінка технології витягу супутніх речовин сирої соняшникової і соєвої олії без і з обробкою сировини в електромагнітному полі.ru
dc.description.abstractThe installation for realization of process of neutralization with results of the carried out experiments is submitted. The comparative estimation of technology of extraction of accompanying substances of crude sunflower and soya oil without and with processing of raw material in an electromagnetic field is considered.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectнейтралізація, вільні жирні кислоти, електромагнітне поле, фосфатиди,рослинна олія, напруженість поля, частота коливаньru
dc.subjectneutralization of free fatty acids, electromagnetic field, phosphatides, vegetable oil, field strength, frequency fluctuationsru
dc.titleУДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ОЧИЩЕННЯ РОСЛИННИХ ОЛІЙ В УМОВАХ МІНІЦЕХОВ АГРОВИРОБНИЦТВАru
dc.title.alternativePERFECTION OF TECHNOLOGY OF CLEARING OF VEGETABLE OILS IN CONDITIONS SMALL DEPARTMENT AGRARIAN MANUFACTUREru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Осадчук Петро Ігорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
30.pdf315,03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.