DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1712
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОсадчук, П. І.-
dc.contributor.authorOsadchuk, P.-
dc.contributor.authorМаркевич, Т. В.-
dc.contributor.authorMarkevich, T.-
dc.date.accessioned2019-10-24T13:01:02Z-
dc.date.available2019-10-24T13:01:02Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationУДК 62229.316.0002.51 Осадчук П. І. Користь фізичних полів для очистки соняшникової олії / П. І. Осадчук, Т. В. Маркевич // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2016. - Вип.80: Технічні науки. - С.117-121.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1712-
dc.description.abstractПредставлено дослідження впливу електромагнітного поля та ультразвуку на процес гідратації соняшникової олії. З метою інтенсифікації і збільшення виділення кількості фосфороутримуючих речовин. При різній напруженості електромагнітного поля, частоті та міцності ультразвукового сигналу, температури місцели.ru
dc.description.abstractResearch of influence of the field and ultrasound is presented on the process of hydratation of sunflower-seed oil. With the aim of intensification and increase of selection to the amount of substances. At different tension of the electromagnetic field, frequency and durability of ultrasonic signal, temperature oil.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectгідратація, ультразвук, елекромагнітне поле, фосфатиди,рослинна олія, напруженість поля, частота коливаньru
dc.subjecthydratation, ultrasound, elektromagnitne the field, phosphatides, vegetable oil, field tension, frequency of vibrationsru
dc.titleКОРИСТЬ ФІЗИЧНИХ ПОЛІВ ДЛЯ ОЧИСТКИ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇru
dc.title.alternativeTHE USE OF THE PHYSICAL FIELDS IS FOR CLEANING OF OILS OF PHYTOGENOUSru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Осадчук Петро Ігорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
22.pdf336,86 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.