DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1621
Назва: ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ: навчально-методичний посібник
Автори: Нагорнюк, В.Ф.
Сакун, М.М.
Чучуй, В.П.
Москалюк, І.В.
Теми: цивільний захист, сільське господарство
Дата публікації: 2012
Видавництво: Одеса
Бібліографічний опис: Цивільний захист: навчально – методичний посібник / В.Ф. Нагорнюк, М.М.Сакун, В.П. Чучуй, І.В.Москалюк / Одеський державний аграрний університет. Кафедра безпеки життєдіяльності і фізичного виховання. – Одеса: «Видавництво ВМВ», 2009. - 136 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник призначений для використання студентами освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст», «магістр» під час підготовки і виконання практичних занять та самостійної роботи. Він складений у відповідності до робочої програми навчальної дисципліни ―Цивільний захист‖. В методичних вказівках на кожне заняття сформульована мета, матеріальне забезпечення, план проведення, питання для опитування студентів, методичні рекомендації щодо проведення заняття, теоретичний матеріал по темі з прикладами рішення задач, практична частина з завданнями, порядок оформлення та захисту звіту, контрольні питання. В навчально-методичному посібнику викладено загальні організаційно-методичні вказівки по проведенню занять і правила безпеки при роботах в спеціалізованій аудиторії. Для студентів і викладачів вищих навчальних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1621
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НМП ЦЗ.pdf2,48 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.