DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1530
Назва: СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ ГАЛУЗІ М'ЯСНОГО СКОТАРСТВА ОДЕЩИНИ
Інші назви: Состояние и перспективы отрасли мясного скотоводства Одесщины
Status and prospects of the meat cattle breeding industry
Автори: Кірович, Н.О.
Kyrovich, N.
Тимошевська, Н. С.
Timoshevska, N.
Теми: Тваринництво
м’ясне скотарство, велика рогата худоба, поголів’я худоби, спеціалізоване м’ясне скотарство, виробництво яловичини
мясное скотоводство, крупный рогатый скот, поголовье скота, специализированное мясное скотоводство, производство говядины
beef cattle, cattle, livestock, specialized beef cattle, beef production
Дата публікації: 2017
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.22/.28.033(477.74) Кірович Н. О. Стан і перспективи галузі м'ясного скотарства Одещини / Н. О. Кірович, Н. С. Тимошевська //Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць / ОДАУ. - Одеса, 2017. – Вип. 84-1. – С. 31-36.
Короткий огляд (реферат): Проведено моніторинг сучасного стану м'ясного скотарства Одеської області та визначені основні перспективи його розвитку. Аналіз стану свідчить про скорочення за останні п'ять років загальної кількості великої рогатої худоби, в тому числі корів. Більшість яловичини отримують від надремонтного молодняка порід молочного і комбінованого напрямів продуктивності. Сільськогосподарські підприємства Одещини реалізують на забій лише 8,07-13,48 % від загальної кількості великої рогатої худоби. Основними напрямками інтенсифікації розвитку м’ясного скотарства є забезпечення ринку високоякісною яловичиною шляхом збільшення чисельності поголів'я та підвищення продуктивності м'ясної худоби.
The monitoring of the current state of beef cattle breeding in the Odessa region was carried out and the main prospects for its development were identified. Analysis of the state indicates a reduction in the total number of cattle, including cows, over the past five years. Most of the beef is obtained from the super-refined young breeds of milk and combined directions of productivity. Agricultural enterprises in the Odessa region sell only 8.07-13.48% of the total number of cattle for slaughter. The main directions of the intensification of the development of beef cattle breeding are to provide the market with high-quality beef by increasing the number of livestock and increasing the productivity of beef cattle.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1530
Розташовується у зібраннях:Кірович Наталія Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Н. О. КІРОВИЧ.pdf427,13 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.