Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1491
Назва: | Influence of a flour from bones, meat and a feather on indexes of quality of products of poultry farming |
Інші назви: | Вплив м'ясо-кістково-пір’яного борошна на показники якості продукції птахівництва Влияние мясо-костно-перьевой муки на показатели качества продукции птицеводства |
Автори: | Koreneva, Zh. Коренева, Ж.Б. Hostrik, V. Гострик, В.М. Кrikyn, V. Крикун, В.М. |
Теми: | Птахівництво, годівля chickens-broilers, lines of YA8-FOB. курчата - бройлери, лінії Я8-ФОБ цыплята-бройлеры, линии Я8-ФОБ |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | UDК: 636.52/. 58.085.16 Koreneva Zh. Influence of a flour from bones, meat and a feather on indexes of quality of products of poultry farming / Zh. Koreneva, V. Hostrik, V.Кrikyn // Аграрний вісник Причорномор`я: зб.наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2013. - Вип.68: Ветеринарні науки. - С.142-145. |
Короткий огляд (реферат): | The article shows the positive impact of flour of bones , meat and feathers on broilers organism. Стаття присвячена вивченню впливу м’ясо-кістково-пір’яного борошна (МКПБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив на показники якості продукції. Статья посвящена изучению влияния мясо-костно-перьевой муки (МКПБ) на организм цыплят-бройлеров. Доказано положительное влияние на показатели качества продукции. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1491 |
Розташовується у зібраннях: | Коренєва Жанна Борисівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
avpvet_2013_68_28.pdf | 372,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.