Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1491
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Koreneva, Zh. | - |
dc.contributor.author | Коренева, Ж.Б. | - |
dc.contributor.author | Hostrik, V. | - |
dc.contributor.author | Гострик, В.М. | - |
dc.contributor.author | Кrikyn, V. | - |
dc.contributor.author | Крикун, В.М. | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-07T14:30:14Z | - |
dc.date.available | 2017-09-07T14:30:14Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | UDК: 636.52/. 58.085.16 Koreneva Zh. Influence of a flour from bones, meat and a feather on indexes of quality of products of poultry farming / Zh. Koreneva, V. Hostrik, V.Кrikyn // Аграрний вісник Причорномор`я: зб.наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2013. - Вип.68: Ветеринарні науки. - С.142-145. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1491 | - |
dc.description.abstract | The article shows the positive impact of flour of bones , meat and feathers on broilers organism. | ru |
dc.description.abstract | Стаття присвячена вивченню впливу м’ясо-кістково-пір’яного борошна (МКПБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив на показники якості продукції. | ru |
dc.description.abstract | Статья посвящена изучению влияния мясо-костно-перьевой муки (МКПБ) на организм цыплят-бройлеров. Доказано положительное влияние на показатели качества продукции. | ru |
dc.language.iso | en | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | Птахівництво, годівля | ru |
dc.subject | chickens-broilers, lines of YA8-FOB. | ru |
dc.subject | курчата - бройлери, лінії Я8-ФОБ | ru |
dc.subject | цыплята-бройлеры, линии Я8-ФОБ | ru |
dc.title | Influence of a flour from bones, meat and a feather on indexes of quality of products of poultry farming | ru |
dc.title.alternative | Вплив м'ясо-кістково-пір’яного борошна на показники якості продукції птахівництва | ru |
dc.title.alternative | Влияние мясо-костно-перьевой муки на показатели качества продукции птицеводства | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Коренєва Жанна Борисівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
avpvet_2013_68_28.pdf | 372,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.