DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1491
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKoreneva, Zh.-
dc.contributor.authorКоренева, Ж.Б.-
dc.contributor.authorHostrik, V.-
dc.contributor.authorГострик, В.М.-
dc.contributor.authorКrikyn, V.-
dc.contributor.authorКрикун, В.М.-
dc.date.accessioned2017-09-07T14:30:14Z-
dc.date.available2017-09-07T14:30:14Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationUDК: 636.52/. 58.085.16 Koreneva Zh. Influence of a flour from bones, meat and a feather on indexes of quality of products of poultry farming / Zh. Koreneva, V. Hostrik, V.Кrikyn // Аграрний вісник Причорномор`я: зб.наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2013. - Вип.68: Ветеринарні науки. - С.142-145.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1491-
dc.description.abstractThe article shows the positive impact of flour of bones , meat and feathers on broilers organism.ru
dc.description.abstractСтаття присвячена вивченню впливу м’ясо-кістково-пір’яного борошна (МКПБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив на показники якості продукції.ru
dc.description.abstractСтатья посвящена изучению влияния мясо-костно-перьевой муки (МКПБ) на организм цыплят-бройлеров. Доказано положительное влияние на показатели качества продукции.ru
dc.language.isoenru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectПтахівництво, годівляru
dc.subjectchickens-broilers, lines of YA8-FOB.ru
dc.subjectкурчата - бройлери, лінії Я8-ФОБru
dc.subjectцыплята-бройлеры, линии Я8-ФОБru
dc.titleInfluence of a flour from bones, meat and a feather on indexes of quality of products of poultry farmingru
dc.title.alternativeВплив м'ясо-кістково-пір’яного борошна на показники якості продукції птахівництваru
dc.title.alternativeВлияние мясо-костно-перьевой муки на показатели качества продукции птицеводстваru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avpvet_2013_68_28.pdf372,41 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.