Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1485
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коренєва, Ж.Б. | - |
dc.contributor.author | Коренева, Ж.Б. | - |
dc.contributor.author | Koreneva, Zh. | - |
dc.contributor.author | Сафронова, Л.Л. | - |
dc.contributor.author | Safronova, L. | - |
dc.contributor.author | Крикун, В.М. | - |
dc.contributor.author | Крикун, В.Н. | - |
dc.contributor.author | Кrikyn, V. | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-06T15:24:37Z | - |
dc.date.available | 2017-09-06T15:24:37Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | УДК 636.52/. 58.085.16 Коренєва Ж. Б. Дослідження якісних показників та мікробіологічного забруднення м'яса птиці / Ж. Б. Коренєва, Л. Л. Сафронова, В. М. Крикун // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2014. - Вип.72: Ветеринарні науки. - С.32-39. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1485 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена вивченню впливу м’ясо-кістково-пір’яного борошна (МКПБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив на показники якості продукції. | ru |
dc.description.abstract | Статья посвящена изучению влияния мясо-костно-перьевой муки (МКПБ) на организм цыплят-бройлеров. Доказано положительное влияние на показатели качества продукции | ru |
dc.description.abstract | The data obtained demonstrate the positive impact of ICMP on the body of chickens-broilers and quality of the products | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | Ветеринарія | ru |
dc.subject | курчата - бройлери, лінії Я8-ФОБ | ru |
dc.subject | цыплята-бройлеры, линии Я8-ФОБ | ru |
dc.subject | chickens-broilers, lines of YA8 -FOB | ru |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ТА МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ЗАБРУДНЕННЯ М'ЯСА ПТИЦІ | ru |
dc.title.alternative | Исследование качественных показателей и микробиологического загрязнения мяса птицы. | ru |
dc.title.alternative | Study of quality indicators and microbiological contamination of poultry meat | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Коренєва Жанна Борисівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коренева_2014_72_9.pdf | 584,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.