
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1373
Title: | Особливості росту помісних (цигай × гіссарських) ягнят першого покоління |
Other Titles: | Specific features of the growth of the first-generation cross (Tsyhay × Hissar) lambs |
Authors: | Китаєва, А.П., Слюсаренко, І. С., Жемчужникова, В.В. Kytaeva, A., Slyusarenko, І., Zhemchuzhnikovа, V. |
Keywords: | Вівчарство вівці, порода, помісі, ріст, продуктивність sheep, breed, mixed breed, growth, productivity |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | УДК. 636.32./38.064:636.052 Китаєва А.П. Особливості росту помісних (цигай × гіссарських) ягнят першого покоління. / А.П. Китаєва, І. С. Слюсаренко, В.В. Жемчужникова // Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2016. - Вип. 79-2: Сільськогосподарські науки. - С.27-33. |
Abstract: | Дослідженнями встановлено, що для підвищення м'ясної продуктивності цигайської породи овець доцільно використовувати баранів гіссарської породи з метою одержання помісних ягнят, що переважають цигай по живій масі та інтенсивності росту. Жива вага є інтегральним показником стану тварини, так як виражає фенотип – розвиток внутрішніх і зовнішніх особливостей тварии у певному віці. In result of the conducted researches it was established that to increase the meat productivity of sheep breeds tsigay, it is recommended to use rams of Hissar breed with the aim of obtaining crossbred lambs that are superior to the Tsigay on live weight and growth intensity. Live weight is an integral indicator of the condition of the animal, as expressed phenotype the development of internal and external features of animals of a certain age. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1373 |
Appears in Collections: | Китаєва Алла Павлівна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Китаєва, Слюсаренко, Жемчужникова.pdf | 519,73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.