Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1368
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Антоненко П. П., ПУШКАР, Т.Д. | - |
dc.contributor.author | Antonenko Р. Pushkar, T. | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-12T12:52:20Z | - |
dc.date.available | 2017-04-12T12:52:20Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 636.085./087:619:614.48:546.214 Антоненко П. П. Ефективність знезараження кормів озоно-повітряною сумішшю / П. П. Антоненко, Т. Д. Пушкар // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК. - 2015. - Т. 3, № 1. - С. 121-124. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1368 | - |
dc.description.abstract | Проведено дослідження щодо використання ефективної концентрації та експозиції озону для знезараження зернових кормів. Встановлено, що використання озоно-повітряної суміші дає можливість збільшити терміни зберігання кормів. Дослідженнями доведено, що рухливість колпод зберігалася протягом 3 годин після дії на них водних екстрактів проб зернофуражу, що були оброблені озоно-повітряною сумішшю з концентрацією озону 5 г/м3. | ru |
dc.description.abstract | Проведено исследование по использованию эффективной концентрации и экспозиции озона для обеззараживания зерновых кормов. Установлено, что использование озоно-воздушной смеси позволяет увеличить сроки хранения кормов. Доказано, что подвижность колпод сохранялась в течение 3 часов после воздействия на них водных экстрактов проб зернофуража, которые были обработаны озоно-воздушной смесью с концентрацией озона 5 г / м3. Количество питательных веществ в образцах ячменя до и после обработки озоно-воздушной смесью с концентрацией озона 5 г/м3 и экспозицией 15 минут практически оставалась без изменений. Содержание сырого протеина в образцах ячменя при этом составил 12,3% сырого жира – 3,7%. В образцах зерна ячменя уменьшилось количество влаги на 3,60% (Р <0,05), а содержание клетчатки повысилось – на 2,04% (Р <0,05). | ru |
dc.description.abstract | A study on the use of effective concentrations and exposure to ozone disinfection of grain feed. It was established that the use of ozone-air mixture makes it possible to increase the shelf life of feed Research has demonstrated that the mobility kolpod continued for 3 hours after the action of water extracts forage samples that were processed ozone-air mixture with ozone concentration of 5 g / m3 . Number nutrients in barley samples before and after treatment with ozone-air mixture with ozone concentration of 5 g/m3 and 15 minutes exposure remained virtually unchanged. The content of crude protein in samples of barley thus amounted to 12.3% crude fat - 3.7%. In samples of barley decreased moisture to 3.60% (P <0.05), and increased fiber content - by 2.04% (P <0.05). Processing ozone-air mixture of a grain practically did not change perekysloho number of lipid in milled grain, this figure rose. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Науково-технічний бюлетень НДЦ біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АП | ru |
dc.subject | Озон, озоно-повітряна суміш, обробка, мікроорганізми, токсичність, концентрація, озоногенератор, корми, зернофураж | ru |
dc.subject | Озон, озоно-воздушная смесь, обработка, микроорганизмы, токсичность, концентрация, озоногенераторы, корма, зернофураж | ru |
dc.subject | Ozone, ozone-air mixture, processing, micro-organisms, toxicity, concentration, ozonohenerator, feed, forage | ru |
dc.title | ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗНЕЗАРАЖЕННЯ КОРМІВ ОЗОНО-ПОВІТРЯНОЮ СУМІШШЮ | ru |
dc.title.alternative | ЭФФЕКТИВНОСТЬ ОБЕЗЗАРАЖИВАНИЯ КОРМОВ ОЗОНО-ВОЗДУШНОЙ СМЕСЬЮ | ru |
dc.title.alternative | THE EFFECTIVENESS OF DECONTAMINATION FEED OZONE–AIR MIXTURE | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Пушкар Тетяна Дмитріївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ndbnndc_2015_3_1_24.pdf | 168,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.