Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1356
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | - | |
dc.contributor.author | Кириллова, О.В. | - |
dc.contributor.author | Kirillova, О. | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-12T07:21:46Z | - |
dc.date.available | 2017-04-12T07:21:46Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | УДК 631.164/.165:336.274.53:631.11 Кириллова О. В. Удосконалення методики проведення оцінки кредитоспроможності сільгосппідприємств / О. В. Кириллова // Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва. Сер. : Економічні науки. - 2013. - № 11. - С. 137-149. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1356 | - |
dc.description.abstract | Предложено усовершенствовать методику проведения оценки своей кредитоспособности хозяйствам, которая предоставит возможность в дальнейшем им реально оценить свои возможности в момент обращения в банк для получения кредитов. | ru |
dc.description.abstract | It is proposed to improve the creditability estimation process of agricultural enterprises that will give an ability to understand if agricultural enterprises are able to pay a credit before asking a bank for it. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва. Сер.: Економічні науки. | ru |
dc.title | УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ ПРОВЕДЕННЯ ОЦІНКИ КРЕДИТОСПРОМОЖНОСТІ СІЛЬГОСППІДПРИЄМСТВ | ru |
dc.title.alternative | Усовершенствование методики проведения оценки кредитоспособности сельхозпредприятий | ru |
dc.title.alternative | Improvement of creditability estimation process of agricultural enterprises | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vkhnau_ekon_2013_11_21 (1).pdf | 353,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.