DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1248
Назва: Особливості управління інноваційним розвитком цукробурякового виробництва у сучасних умовах господарювання
Інші назви: Современное состояние и тенденции развития сахарносвекольного производства Украины
Автори: Найда, А.В.
Найда, І.С.
Найда, И.С.
Naida, А.V.
Naida, I.S.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Економіка харчової промисловості
Бібліографічний опис: УДК 330.3:664.19. Найда А.В. Особливості управління інноваційним розвитком цукробурякового виробництва у сучасних умовах господарювання / А.В. Найда // Економіка харчової промисловості. – 2013. – №2 (18). – С. 53-56.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1248
Розташовується у зібраннях:Найда Андрій Васильович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Naida_10_2014.pdf125,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.