Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1248| Назва: | Особливості управління інноваційним розвитком цукробурякового виробництва у сучасних умовах господарювання |
| Інші назви: | Современное состояние и тенденции развития сахарносвекольного производства Украины |
| Автори: | Найда, А.В. Найда, І.С. Найда, И.С. Naida, А.V. Naida, I.S. |
| Дата публікації: | 2013 |
| Видавництво: | Економіка харчової промисловості |
| Бібліографічний опис: | УДК 330.3:664.19. Найда А.В. Особливості управління інноваційним розвитком цукробурякового виробництва у сучасних умовах господарювання / А.В. Найда // Економіка харчової промисловості. – 2013. – №2 (18). – С. 53-56. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1248 |
| Розташовується у зібраннях: | Найда Андрій Васильович |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Naida_10_2014.pdf | 125,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.