DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1248
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНайда, А.В.-
dc.contributor.authorНайда, І.С.-
dc.contributor.authorНайда, И.С.-
dc.contributor.authorNaida, А.V.-
dc.contributor.authorNaida, I.S.-
dc.date.accessioned2017-04-06T07:32:13Z-
dc.date.available2017-04-06T07:32:13Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationУДК 330.3:664.19. Найда А.В. Особливості управління інноваційним розвитком цукробурякового виробництва у сучасних умовах господарювання / А.В. Найда // Економіка харчової промисловості. – 2013. – №2 (18). – С. 53-56.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1248-
dc.language.isoukru
dc.publisherЕкономіка харчової промисловостіru
dc.titleОсобливості управління інноваційним розвитком цукробурякового виробництва у сучасних умовах господарюванняru
dc.title.alternativeСовременное состояние и тенденции развития сахарносвекольного производства Украиныru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Найда Андрій Васильович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Naida_10_2014.pdf125,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.