DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1050
Назва: СЕЗОННА ДИНАМІКА РІВНЯ МІКРОБНОГО ОБСІМЕНІННЯ ПРОМИСЛОВИХ РИБ З ХАДЖИБЕЙСЬКОГО ЛИМАНУ
Інші назви: Seasonal variations of microbial pollution of industrialal fishes from Khadzhibeyskiy of estuary.
Автори: Оніщенко, О.В., Розум, Є.Ю.
Onischenko, А., Rozum, E.
Теми: Ветеринарія
мікробне обсіменіння, промислові риби, КМАФАМ, індикатор санітарного стану водоймища
seasonal variations, microbial pollutionat, industrialal fishes,Khadzhibeyskiy of estuary
Дата публікації: 2009
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №47
Бібліографічний опис: УДК 594.124:658.81:639.21 Оніщенко, О.В., Розум, Є.Ю. Сезонна динаміка рівня мікробного обсіменіння промислових риб з Хаджибейського лиману / Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2009. – Вип.47.
Короткий огляд (реферат): Вивчали сезонну динаміку мікробного обсіменіння у основних видів промислових риб Хаджибейського лиману. Рівень МАФАМ суттєво коливався в різні пори року,досягаючи максимальних показників в літній період, що пов’язано із збільшенням рекреаційного навантаження на Хаджибейський лиман в теплу пору року. Встановлено, що бактеріальне обсіменіння свіжовиловленої риби є індикатором санітарного стану водоймища.
Studied the seasonal variations of microbial pollutionat the basic types of industrialal fishes from Khadzhibeyskiy of estuary.The level of MAFAM substantially hesitated in different times of year, arriving at maximal indexes in a summer period, that is related to the increase of the recreation loading on Khadzhibeyskiy estuary in warm time of year. It is set that a bacterial pollution of caught fish is the indicator of the sanitary state of reservoir.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1050
Розташовується у зібраннях:Розум Євген Юрійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Розум Є..pdf376,03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.