Skip navigation
Головна
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Обліковий запис
Репозиторій Одеського Державного Аграрного Університету             Repository of Odessa State Agrarian University       ISSN 2522-1922
Перегляд зібрання за групою - Теми Харчові технології
Перейти до:
0-9
А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
І
Ї
Є
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 2 до 4 із 4
< назад
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2012
РАЦІОНАЛЬНІ КОНСТРУКЦІЇ ВОВЧКІВ ДЛЯ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ПРОЦЕССУ ПОДРІБНЕННЯ М’ЯСА
Василів В.П., Дударев І.І., Кудашев С.М.
;
Vasiliv V.P., Dudarev I., Kudashev S.
2008
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ЖЕЛЕ З НИЗЬКИМ ВМІСТОМ ЦУКРУ З ВИКОРИСТАННЯМ ПЕРОКСИДАЗИ
Москалюк, І. В.
;
Москалюк, И. В.
2012
ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ТЕПЛОМАСООБМІНИХ ПРОЦЕСІВ У ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВАХ
Василів В.П., Кудашев С.М., Осадчук П.І., Москалюк І.В.
;
Vasuliv V., Kudahev S., Osadchuk Р., Moskaluk I.