DSpace logo

Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 2101-2110 of 5058 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019ANALYSIS OF CONTEMPORARY MEAT AND MEAT PRODUCTS’ PROCESSING METHODSRodionova K., Paliy A
2020БІОТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ ДОБРОЯКІСНОЇ «ЧИСТОЇ» ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА; Шалімов М.О.; Шалимов Н.; Shalimov N.
2020ВПЛИВ ВВЕДЕННЯ ДО РАЦІОНУ КОРІВ ПРОПІЛЕНГЛІКОЛЮ ТА СТА-ХОЛу НА ДЕЯКІ БІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ПЛАЗМИ КРОВІТодоров М., Кушнір В.; Тодоров Н., Кушнир В.; Todorov M., Kushnir V.
2020ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСА ПЕРЕПЕЛІВЯсько В., Кірович Н.; Ясько В., Кирович Н.; Yasko V., Kirovich N.
2010ЕФЕКТИВНЕ ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ ВИКОРИСТАННЯМ Й ОХОРОНОЮ ЗЕМЕЛЬМовчан Т.В.; Movchan T.
2019АНАЛІЗ ТА ІДЕНТИФІКАЦІЯ НЕБЕЗПЕЧНИХ ЧИННИКІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ СИРОВ’ЯЛЕНИХ КОВБАСРодіонова К.О., Палій А.П.; Rodionova Ye., Paliy A.
2016СПОСІБ ГІГІЄНІЧНОЇ ДЕЗІНФЕКЦІЇ ШКІРИ РУК: патент на корисну модельА.П. Палій, К.О. Родіонова, А.П. Палій, Р.А. Дубін
2017Спосіб упаковки продуктів харчування: патент на корисну модельРодіонова К.О., Палій А.П., Брагінець М. В.
2016THE EFFECTIVENESS OF APPLICATION ULTRAVIOLET RADIATION FOR THE SANITATION OF PRODUCTION PREMISES OF MEAT PROCESSING ENTERPRISESRodionova K., Paliy A
2020СУЧАСНА КЛАСИФІКАЦІЯ ГЕМОПОЕТИЧНИХ НЕОПЛАЗІЙСукманський О., Улизько С.; Сукманский О., Улызько С.; Sukmansky O., Ulyzko S.