DSpace logo

Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1691-1700 зі 4888 (час пошуку: 0.0 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019НАПРЯМКИ ПОКРАЩЕННЯ ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВАПетренко О.П., Сон К.E.
2020Effect of colostral bacterial contamination on the calvesPalii, А.P., Rodionova, K.O., Paliy, A.P., Kushch, L.L., Matsenko, O.V., Kambur, M.D., Zamaziy, A.A., Plyuta, L.V., Baidevliatov, Y.A., Kolechko, A.V., Honcharenko, H.O.
2020ADAPTATION OF NUTRIA MEAT TO INDUSTRIAL TECHNOLOGIES OF THE MEAT INDUSTRYRodionova K.O., Paliy A.P., Yatsenko I.V., Palii A.P.
2016THE EFFECT OF PECTIN USAGE AS FEED ADDITIVE ON PIGS EXCRETION METABOLISM AND BLOOD BIOCHEMICAL PARAMETERSTarasenko L.O.; Rud V. O.
2015ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ВМІСТУ ХЛОРОРГАНІЧНИХ ТА ФОСФОРОРГАНІЧНИХ ПЕСТИЦИДІВ У МЕДІ ТА ПРОДУКТАХ БДЖІЛЬНИЦТВАСкрипка Г. А.,Касянчук В.; Skrypka G. A.,Kasyanchuk V. V.
2016CYTOLOGICAL CHARACTERIZATION OF THIMUS IN RABBITS IMMUNIZED WITH A LIVE VACCINE AGAINST MYXOMATOSIS FROM STRAIN B-82 IN COMBINATION WITH AN IMMUNOMODULATOR – RIBOTANVolosyanko O.,Popova І.; Волосянко Є.В., Попова І.М.
2010ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНИЙ СТАН ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ В ПРИБЕРЕЖНИХ ТЕРИТОРІЯХ АЗОВО-ЧОРНОМОРСЬКОГО РЕГІОНУФоменко В. А.; Fomenko V.
2020Improvement of storage resistance of sausage products to micellar mushrooms by synthetic protective shrinksRodionova, K.O., Paliy, A.P., Palii, A.P., Yatsenko, I.V., Bogatko, N.M., Vashchyk, Y.V., Zolotaryova, S.A., Nalyvayko, L.I., Zolotarev, A.P., Ovcharenko, H.V.
2018ПРОБЛЕМИ ОБЛІКУ РОЗРАХУНКІВ З ПОКУПЦЯМИ ТА ЗАМОВНИКАМИ НА АГРАРНОМУ ПІДПРИЄМСТВІПетренко О.П., Сокуренко К.С.
2020ДЕЯКІ АСПЕКТИ ПАТОГЕНЕЗУ ТА ПАТОМОРФОЛОГІЧНІ ЗМІНИ В ПЕЧІНЦІ ТА СЕЛЕЗІНЦІ SCOPHTHALMUS MAEOTICUS ЗА БОТРІОЦЕФАЛЬОЗУСкрипка М.В., Запека І.Є., Панікар І. І.