DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/982
Назва: СИНТЕЗ И ВЫБОР РАЦИОНАЛЬНЫХ РЕАГЕНТОВ ДЛЯ ГИДРАТАЦИИ РАСТИТЕЛЬНОГО МАСЛА
Інші назви: СИНТЕЗ ТА ВИБІР РАЦІОНАЛЬНИХ РЕАГЕНТОВ ДЛЯ ГІДРАТАЦІЇ РОСЛИННОЇ ОЛІЇ
SYNTHESIS AND CHOICE OF RATIONAL REAGENTS FOR GIDRATATSII OF VEGETABLE BUTTER
Автори: Топилин, Г. Е.
Уминский, С. М.
Кедь, И. А.
Топілін, Г. Є.
Умінський, С. М.
Кедь, І. А.
Topilin, G.
Uminskij, S.
Ked, I.
Теми: патентный поиск, рациональные реагенты, растительное масло, агропроизводство
патентний пошук, раціональні реагенти, рослинна олія, агровиробництво
Дата публікації: 2008
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я
Бібліографічний опис: УДК 631. 372, ББК Л782.120.7; ОГАУ, ОДАУ Топилин, Г. Е. Синтез и выбор рациональных реагентов для гидрации растительного масла [Текст] / Г. Є. Топілін, С. М. Умінський, И. А. Кедь // Аграрний вісник Причорномор'я : Збірник наукових праць. - Одеса, 2008. - Вип.45 : Технічні науки. - С.152-158.
Короткий огляд (реферат): Проведен патентный поиск, обобщены и выбраны рациональные реагенты для повышения эффективности протекания процесса гидратации растительного масла в условиях агропроизводства.
Проведен патентний пошук, узагальнені та вибрані раціональні реагенти для підвищення ефективності проходження процесу гідратації рослинної олії в умовах агровиробництва.
The patent search is conducted, rational reagents for the increase of efficiency of flow line of process of gidratatsii of vegetable butter in the conditions of agroproduction are generalized and chosen.
Опис: The patent search is conducted, rational reagents for the increase of efficiency of flow line of process of gidratatsii of vegetable butter in the conditions of agroproduction are generalized and chosen.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/982
Розташовується у зібраннях:Уминський Сергій Михайлович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Topilin_Uminskij_Ked.pdf376,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.