DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/880
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСусол, Р.Л.-
dc.contributor.authorSusol, R.-
dc.date.accessioned2016-05-25T07:23:15Z-
dc.date.available2016-05-25T07:23:15Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationУДК 636.4.033:636.4.084.522.2 Сусол Р. Л. Відгодівельні та м’ясні якості молодняку свиней породи П’єтрен з урахуванням ДНК-маркерів / Р. Л. Сусол // Аграрний вісник Причорномор'я. Біологічні науки. - 2013. - Вип. 70. - С. 96-103.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/880-
dc.descriptionAnalysis of fattening and meat quality of pigs breed Pietrain depending on polymorphism genotypes RYR1 gene and MC4R showed that the best qualities of different fattening young heterozygous genotype AGNn , whose age at the lowest live weight of 100 kg due to increased average daily gain . The smallest thickness of bacon and the highest score exterior characterized genotypes that GGnn GGNn.ru
dc.description.abstractАналіз відгодівельних та м’ясних якостей молодняку свиней породи п’єтрен в залежності від поліморфізму за генотипами за генами RYR1 та MC4R показав, що найкращими відгодівельними якостями відзначається молодняк гетерозиготного генотипу АGNn, який має найменший вік досягнення живої маси 100 кг за рахунок підвищених середньодобових приростів. Найменша товщина шпику та найвища оцінка екстер’єру притаманна генотипам GGnn та GGNn.ru
dc.description.abstractАнализ откормочных и мясных качеств свиней породы пьетрен в зависимости от полиморфизма по генотипам генов RYR1 и MC4R показал, что лучшими откормочными качествам отличается молодняк гетерозиготного генотипа АGNn,, у которого наименьший возраст достижения живой массы 100 кг за счет повышенного среднесуточного прироста. Наименьшая толщина шпика и наиболее высокий балл экстерьера характерна генотипам GGnn та GGNn.ru
dc.description.abstractAnalysis of fattening and meat quality of pigs breed Pietrain depending on polymorphism genotypes RYR1 gene and MC4R showed that the best qualities of different fattening young heterozygous genotype AGNn , whose age at the lowest live weight of 100 kg due to increased average daily gain . The smallest thickness of bacon and the highest score exterior characterized genotypes that GGnn GGNn.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор’я . Вип.70.ru
dc.subjectвідгодівельні, м’ясні якості, поліморфізм, генотип, RYR1, MC4Rru
dc.subjectоткормочные, мясные, качества, полиморфизм, генотип, RYR1, MC4Rru
dc.subjectfattening, meat quality, polymorphism, genotype, RYR1, MC4Rru
dc.titleВІДГОДІВЕЛЬНІ ТА М’ЯСНІ ЯКОСТІ МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ ПОРОДИ П’ЄТРЕН З УРАХУВАННЯМ ДНК-МАРКЕРІВru
dc.title.alternativeОТКОРМОЧНЫЕ И МЯСНЫЕ КАЧЕСТВА МОЛОДНЯКА СВИНЕЙ ПОРОДЫ ПЬЕТРЕН С УЧЕТОМ ДНК-МАРКЕРОВru
dc.title.alternativeFEEDING AND MEAT QUALITY OF GROWING PIGS BREED PIETRAIN GIVEN DNA MARKERSru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Сусол Руслан Леонідович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avpb_2013_70_15.pdf391,23 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.