DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/819
Назва: Гідродинамічне обладнання для отримання біопалива
Автори: Уминський, С.М.
Інютин, С.
Теми: біопаливо, гідродинаміка, апарат, технологія, екологічність
Дата публікації: 2013
Видавництво: Техніка і технології АПК. №2
Бібліографічний опис: ББК П072-96; УДК 622.75:629.7 Уминський, С. Гідродинамічне обладнання для отримання біопалива [Текст] / С. Уминський, С. Інютин // Техніка і технології АПК. - 2013. - №2. - С.11-13.
Короткий огляд (реферат): Результати досліджень показали, що за своїми технічними характеристиками гідродинамічний апарат може бути використаний для забезпечення екологічно чистим біопаливом мобільної техніки і транспортних засобів, враховуючи простоту його конструкції, продуктивність, невеликі габаритні розміри і низькі енерговитрати, а також великі можливості вирощування рапсу в агропромисловому виробництві України. Вагомий результат можливо отримати без корінного переобладнання дизелів серійного виробництва, вивчивши технологію отримання, яка складається з гідродинамічно активної активованої суміші дизельного палива нафтового походження з рапсовою олією. Використання біопалива в автотранспортних дизелях екологічно безпечне.
Опис: Розроблено устаткування та технологію для виробництва біодизельного палива в умовах агровиробництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/819
Розташовується у зібраннях:Уминський Сергій Михайлович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Уминський С..pdf114,51 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.