DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/817
Назва: ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ТИМОФІЇВКИ ЛУЧНОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ В УМОВАХ ПЕРЕДКАРПАТТЯ
Автори: Коник Г. С., Добрянська Н. А.
Теми: Економіка агровиробництва
тимофіївка лучна, сорт, технологія, мінеральні і бактеріальні добрива, насіння, зелена маса, суха речовина
Дата публікації: 2015
Видавництво: Передгірне та гірське землеробство і тваринництво. Вип. 57.
Бібліографічний опис: УДК 633.2:633.24:631.8 Коник Г. С. Формування продуктивності тимофіївки лучної залежно від технології вирощування в умовах Передкарпаття / Н. А. Добрянська, Г. С. Коник // Передгірне та гірське землеробство і тваринництво. - 2015. - Вип. 57. - С. 116-124.
Короткий огляд (реферат): Висвітлено шляхи забезпечення високоефективного вирощування зеленої маси і насіння тимофіївки лучної сорту Підгірянка в умовах Передкарпаття. Встановлено, що істотне зростання урожайності можливе не лише за рахунок внесення мінеральних добрив, а й застосування мікробних препаратів при обробці насіння і обприскуванні посівів. Одним із шляхів збільшення врожаю цієї культури є впровадження в виробництво високоефективної конкурентоспроможної технології її вирощування, яка б забезпечила максимальну реалізацію потенціалу сучасних сортів.
Опис: Виходячи з цього, біопрепарати і регулятори росту можуть бути одним із елементів технології вирощування тимофіївки лучної в зоні Передкарпаття України, який сприятиме підвищенню врожайності сорту, одержанню екологічно чистої продукції та зниженню хімічного навантаження на навколишнє середовище.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/817
Розташовується у зібраннях:Добрянська Наталя Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Н. ДОБРЯНСЬКА .pdf291,89 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.