DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/782
Назва: ФОРМУВАННЯ РИНКУ ІНВЕСТИЦІЙ ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ ПРОДОВОЛЬЧОЇ СФЕРИ: ПРИНЦИПИ ТА МЕТОДИ
Інші назви: ФОРМИРОВАНИЕ РЫНКА ИНВЕСТИЦИЙ ПЕРЕРАБАТЫВАЮЩИХ ПРЕДПРИЯТИЙ ПРОДОВОЛЬСТВЕННОЙ СФЕРЫ: ПРИНЦИПЫ И МЕТОДЫ
Formation of the investment market of food processing plants scope and methods
Автори: Замлинський В.А., Шабатура Т.С.
Теми: Економіка агропідприємств
інвестиції, переробні підприємства, венчурний капітал, фінансування, ринок інвестицій
инвестиции, перерабатывающие предприятия, венчурный капитал, финансирование, рынок инвестиций
investment, processing companies, venture capital, financing, investment market
Дата публікації: 2014
Видавництво: ЕКОНОМІКА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТ,І № 3(23)
Бібліографічний опис: ББК У9(2)320-982; УДК 354:338.439.5 Замлинський В.А., Шабатура Т.С. Формування ринку інвестицій переробних підприємств продовольчої сфери: принципи та методи // Економіка харчової промисловості. - 2014. - №3. - С.56-60.
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуті принципи формування ринку інвестицій переробних підприємств продовольчої сфери та методи його оцінки.
В статье рассмотрены принципы формирования рынка инвестиций перерабатывающих предприятий продовольственной сферы и методы его оценки
The article deals with the principles of the formation of the investment market of food processing plants scope and methods of assessment.
Опис: The article deals with the principles of the formation of the investment market of food processing plants scope and methods of assessment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/782
Розташовується у зібраннях:Шабатура Тетяна Сергіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ШАБАТУРА Т.С..pdf191,83 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.