Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/782
Назва: | ФОРМУВАННЯ РИНКУ ІНВЕСТИЦІЙ ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ ПРОДОВОЛЬЧОЇ СФЕРИ: ПРИНЦИПИ ТА МЕТОДИ |
Інші назви: | ФОРМИРОВАНИЕ РЫНКА ИНВЕСТИЦИЙ ПЕРЕРАБАТЫВАЮЩИХ ПРЕДПРИЯТИЙ ПРОДОВОЛЬСТВЕННОЙ СФЕРЫ: ПРИНЦИПЫ И МЕТОДЫ Formation of the investment market of food processing plants scope and methods |
Автори: | Замлинський В.А., Шабатура Т.С. |
Теми: | Економіка агропідприємств інвестиції, переробні підприємства, венчурний капітал, фінансування, ринок інвестицій инвестиции, перерабатывающие предприятия, венчурный капитал, финансирование, рынок инвестиций investment, processing companies, venture capital, financing, investment market |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | ЕКОНОМІКА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТ,І № 3(23) |
Бібліографічний опис: | ББК У9(2)320-982; УДК 354:338.439.5 Замлинський В.А., Шабатура Т.С. Формування ринку інвестицій переробних підприємств продовольчої сфери: принципи та методи // Економіка харчової промисловості. - 2014. - №3. - С.56-60. |
Короткий огляд (реферат): | В статті розглянуті принципи формування ринку інвестицій переробних підприємств продовольчої
сфери та методи його оцінки. В статье рассмотрены принципы формирования рынка инвестиций перерабатывающих предприятий продовольственной сферы и методы его оценки The article deals with the principles of the formation of the investment market of food processing plants scope and methods of assessment. |
Опис: | The article deals with the principles of the formation of the investment market of food processing plants scope and methods of assessment. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/782 |
Розташовується у зібраннях: | Шабатура Тетяна Сергіївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ШАБАТУРА Т.С..pdf | 191,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.