DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/767
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГончаренко В.М., Решетніченко О.П.-
dc.contributor.authorОрлова А.В., Тарасенко Л.О.-
dc.date.accessioned2016-05-12T11:53:29Z-
dc.date.available2016-05-12T11:53:29Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationББК П811.я7; УДК 619:614.9:631.22.001.63(076) Посібник з гігієни тварин та елементів проектування тваринницьких підприємств [Текст] : навч.пос. / За ред.А.В. Орлової, О.П. Решетніченко. - Одеса: ВМВ, 2010. - 208 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/767-
dc.descriptionДля студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації зі спеціальності «Ветеринарна медицина», слухачів ФПК, керівників і спеціалістів господарств різної форми власності.ru
dc.description.abstractВ посібнику викладені методи санітарно-гігієнічної оцінки повітря приміщень, грунту, води і кормів, а також приведені елементи проектування тваринницьких підприємств, в тому числі нормативно-рекомендаційні документи, які використовують в процесі проектування, склад та зміст типових проектів, порядок проведення експертизи приміщень для тварин, основні властивості та вимоги до будівельних матеріалів, конструктивні елементи тваринницьких приміщень, значення інженерного обладнання в забезпеченні нормованих умов утримання тварин. Приводяться дані з проектування та будівництва підприємств з переробки продукції тваринництва. Подані завдання для практичної роботи студентів.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеса : ВМВru
dc.subjectТваринництвоru
dc.subjectсанітарно-гігієнічна оцінка повітря приміщень, грунту, води і кормів, проектування та будівництво підприємств з переробки продукції тваринництва, експертиза приміщень для тваринru
dc.titleПОСІБНИК З ГІГІЄНИ ТВАРИН ТА ЕЛЕМЕНТІВ ПРОЕКТУВАННЯ ТВАРИННИЦЬКИХ ПІДПРИЄМСТВru
dc.typeBookru
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гігієна-посібник.doc11,66 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.