DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/720
Назва: Виноградарство: підручник
Автори: Дудник М.О., Коваль М.М., Козар І.М., Лянний О.Д., Гонтар В.Т., Іщенко І.О., Хреновськов Е.І.
Теми: Виноградарство
вирощування винограду,біологічні особливості виноградної рослини, управління ростом і розвитком винограду
Дата публікації: 2008
Видавництво: Київ: Арістей
Бібліографічний опис: ББК П26.я7 Виноградарство: підручник / М.О. Дудник, М.М. Коваль, І.М. Козар, О.Д. Лянний, В.Т. Гонтар, І.О. Іщенко, Е.І. Хреновськов; за ред. Е.І.Хреновськова. - Вид. 2-ге, переробл. і доп. - К.: Арістей, 2008. - 332 с.
Короткий огляд (реферат): Виноградарство – галузь рослинництва, яка займається вирощуванням винограду для споживання свіжих ягід та забезпечення харчової промисловості сировиною. Виноградарство, як галузь науки, вивчає біологічні особливості виноградної рослини, її відношення до навколишнього середовища та розробляє способи спрямованого управління ростом і розвитком винограду з метою одержання високих урожаїв необхідної якості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/720
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Виноградарство (реф.).pdf498,03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.